Translate

Friday, April 30, 2010

Hari Terakhir Sahabat ku - Fare & Eija

huhuhuhu...sedihnyer. tengah dok terpikir, camnerlah aku yg menghadapi hari2 terakhir di DOSH nih? walaupon xramai kawan macam Fare & Eija but sure aku will cry gak sbb aku kan di kalangan org2 yg sensitif. Ni bila Fare xder...terpikir, sapelah kawan aku nk ajak gosip2, gaduh2, manja2...dgn kak Idalah pulak gayanyer aku menumpang kasih. huhuhu...Eija, kawan2 aku bergedik dgn Fare walau pun kadang jer aku bergedik but it still my fren right?

Huhuhuhu...isnin mesti rindu kat Fare, biasa morning2 aku dok gatai YM dia ni kat tmpt baru, entah2 komputer pon xder ;(...ni dok pikir2...macam2 dlm kepala otak. entahlah..xtukar rasa mcm xlarat sgt nk tempuh jem + drive jauh berbatu ke putrajaya.

Buat Fare & Eija...all d best my dear lovely fren =)
Always luv u girls.

Wednesday, April 28, 2010

Malas and malas

Adoi....bila start musim malas ni, memang malas jer nk update kat sini. Actually byk story nk share, ada yg happy ada yg sadness tp kan...malas nk taip. hahahahha, kesimpulannyer, tunggulah sampai aku rajin nk menulis lagi.

Program esok is attend taklimat PRDM. Adoi, penatnyer, body plk makin letih jer. huhuhuhu, esok sambunglah yer...hehehehhe.

adios amiogos =)

Sunday, April 18, 2010

Pindah blog.

Hehehehehe aku saja gatal pindah blog aku sbb mls nk sign out dr gmail so ni dah senang skit sbb aku boleh bukak email gmail in same time aku boleh update blog.

pandaikan aku ni.hahahhaha.

nnt sambunglah. aku malas nk tulis. xder idea + ilham.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA