Translate

Monday, May 3, 2010

Sekitar Irfan besday...


Hemm xder ape nk tulis...korang layan jerlah yer photo2 kat bawah ni.
Mood nk menulis hilang weih. Ada big issue in next entry...

Ni gambo si darling kecik...thn ni thumb-up utk irfan sbb dia nk pakai topi besday tu kalau x...pakat2 buang jerlah.heehhehe
Kehkehkehkeh lawak tgk muke dia gini :P
Ni plak gambo latest si budak Eca tu...
Juadah alah2 kadar yg diprepare oleh my lovely sister in law.
ni gambo si budak Aril...tu nmpk tak janggut putih @ krim kek besday, dia ni suke mkn krim kek jer...tang kek jer dia letak tepi...krim kompom abis licin.
kahkahkahakah...ni gambo aku sefamily...sori weih xbertudung.
tu my younger sister, d only 1 my sis yg aku ada.
kek besday irfan yg lari tema, suppose Ben10 cake.


Hahaha...kene buli wat keje :P
Posing....muke cam org sakit pon ada aku tgk..
minta maaflah yer sbb xder plan pon nk celebrate besday Irfan yg jatuh pada 29 Apr 2010. balik kg pon lenggang kangkong jer...sebijik kamera pon xder bwk.kamera yg ada pon pakai kamera hp. dapat ilham bila tgk adik aku yg keje kat CH tu ada kat kg so dapat ilham celebrate besday irfan. makanyer...terimalah gambo ini seadanyer sbb pakai kamera hp kan..paham2 jerlah.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA