Translate

Sunday, October 17, 2010

**Gedik2 DSLR**

Ari ni aku bergedik lagi dengan DSLR aku with wani. hehehhe ni semua gara2 Wani sms aku semlm time aku tgh layan wayang dgn Irfan, crite ape?? Crite katon penyu... "Sammy's adventure bla..bla..bla..." enjoy sgt aku tgk crite tu.cute betul turtle tu...tp kepala beso.hahahhaha

Tadi aku and wani pergi ke tasik depan amcop mall tu. kami pon ape lagi bergediklah dgn dslr masing2. happy syiok sebab ada gaks kawan2 yg sama2 sewel hobi dslr.hahahhaha

wani asyik komplain gambo hasil snap dr kamera aku more beutiful from dslr dia pada hal dslr dia lg latest keluar dr aku punya. ape pon i'm happy dgn dslr aku.hahahhaha lama2 version kot quality still maintain.lalalallala

Disebabkan aku n wani ni suke berkarya melalui dslr kami so aku pon introduse kak zuby punya website. she's happy... dan tetiba aku terbaca kak zuby tulis something about copyright semua, aku pon membaca penuh husyuk ni walaupon lecture aku potpet2 kat depan.

aku try link kan sekali ape yg aku baca kat website kak zuby..... www.eyeofgrace.net/search/label/photography%20tips

kesian kat kak zuby, gamaknyer ada yg copy hasil keje dia kot. aku baru nk menimba ilmu dah xjadi.huhuhu tkt kak zuby salah anggap plk.huaaaaaaaaaaaa.

ape pun aku respect pada kak zuby sbb sukses jadi fotografer berjaya. suke sgt tgk hasil kerja dia n tq juga pada fare sbb kenal aku pada hasil kerja kak zuby :P

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA