Translate

Sunday, January 2, 2011

**Cantik tak??*





Huhuhuhuhu aku tension @ jeles bila tenung gambo
nih. Huhuhu sangat cantik...setenang air dlm foto tuh. Rasa mcm nk terbang gi sana utk snap moment nih. So peacefull. Hemm aku tgh ushar2 time bila yg free utk fly ke sini but still kene buat full arrangement sbb kat sn kompom nk kene sewa kreta pastu, hotel then kene tau jalan if aku nk po sorang2 sape nk tlg baca peta...aku kompom2 kene drive. Hemm seperkara lagi..aku mn tau drive kreta manual...auto jer yg reti.Huaaa ada kreta sewa auto tak??

Aku berangan nk g sana 1 night pon jadilah as long get snap the moment. Mesti nk g sbb so peace. I like it :D
Wani.... gi sana nk? Huhuhu lenjan our DSLR :p
Let's me buat budget dulu k. Kalau berbaloi kompom i go maybe alone but, huhuhuhu a bit ngeri jugak ni sbb xpernah sampai sat lagi pergi x kembali lagi haru.Hehehehhe sape nk tolong kebumi aku .Huhuhuhhuhu

Think...think...think.....

To En Hashim, tq for sharing this moment with me. Amboi...ssepeking london lagi. Ahaks...sejak dua menjak ni jer rajin nk sepiking.

Caw cincau.....




Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA