Translate

Sunday, January 2, 2011

**Testing s/ware**

Hemmm edisi khas utk Krismas 25/12/2010 with lovely Irfan. Hemm kan xder keje kan bercuti so xder program ape2 maka aku pon bwklah junior darling pi lepak kat OU. Port biasa kami lepak...hehehehe kecik2 lagi mak dah ajaq lepak + layan wayang but dgn mummy dia jer tau.

Tp awai2 lagi dia dah wat lawaks...fuyooo mummy ada kismis arr.Aku ni puas arr mencari mn kismis yg dia nmpk sampai kagum bergitu sekali.Aku pon tanya...mn Irfan tgk kismis?Dia jawap ape tau...tu pokok kismis.Sambil tunjuk pokok krismes tu.hahahhaha aku punya gelaklah...pastu aku pon perbetuikan sebutan.Hemm sampai sudah xreti sebut...d best word dia boleh sebut is 'kissmes' hehehehhe ok lah tu ada bunyi skit, next year kite bljr sebut balik k.


Irfan kagum sbb ada bebola tergantung kat pokok ...



Aku yg just try test posing.Hehehhehe

Hemm sat2 g aku upload byk lg sbb aku dah ada s/ware utk resizinf photo ku so leh jimat space.hehehehhe

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA