Translate

Tuesday, February 15, 2011

**Bisness Oh Bisness**

Alhamdulillah...sejak kebelakangan ni aku keterbizian melampau skit sbb banyak hal yang berlaku among of that as followed... cheeewah :
1) 09/02/2011 - aku ada meeting tergempar kat opis and hasilnyer menduka-citakan sbb boss mcm xmoh approve my leave on 22-25 Feb :(
2) Aku dah tender resign on 11/02/2011
3) Screen lappy ku pecah gara2 penutup broadband aku letak kat keyboard then aku pi rajin ttp muke lappy so...hambeik kau rm550 duit darling ku melayang repair lappy so now bermuka baru.hahahahha
4) Hasben ku yg berotak bisness mengset-up bisness utk aku running.
5) dll...xlarat weih nk explain.


Now,aku terbizi sedikit utk update blog aku nih then aku nk kabo...aku dah upgrade dr windows vista ke windows 7 made by me tau.hahahha memula cuak gak sbb mcm xbetui jer pastu xboleh bukaklah bagai.  Pastu ni dah ok dah lagi arr aku happy.Hahahha ada improvement skit dlm skill komputer aku.Hehehehhe... praktis make perfect maaa ;p
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA