Translate

Saturday, February 5, 2011

**Abah birthday**

Hehehehe besday abah jatuh pada 05/02/2011 so we ols buatlah some small besday celebration sbb kebetulan sepupu pon baru nikah semlmnyer so kami pon celebrate include sekali besday abah + sepupu sepapat ku yg celebrate dlm bulan Feb gak.Ni a few jer foto besday tu aku snap. Hehehe layannnn.
Macam biasa, anak ku always interframe dia mana jua ada besday cake ;p

Entah ape tah yg abah sembangkan dgn budak2 ni.Huhuhuhu

Tukang sibuk dh ddk front line dah.Hahahhaha...steandby....



Yeah...sing birthday song ;D

Tepuk2....

potong cake....

Part ni aku mng suke bila mak ku suap abah ku.Kelassssssssssss

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA