Translate

Thursday, March 10, 2011

**Jeng...jeng....jeng....**

Hihiihi aku suker ni, saja gatai2 nk share aper aku buat kat FB aku selepas ku skodeng FB kawan ku bernama Fiza.  Fiza mn?Alah Hafizah budak2 junior INSTEDT dulu.  Xkenai?Xper yg penting nk share ilmu yg dia kasi kat aku.  Ilmu aper?Ilmu nk show off my mood di FB tp yg cedeynyer my mood ni boleh pakai bila on9 using pc jer...hp xleh ;(

Tp xper just nk tunjuk gak dlm ni aku dh berjaya buat my mood.  Camner aku buat??Alah sonang jer, klik kat muke rabbit tanpa mata tu then approvekan application then...taranggggggggggg dah siap.

Simple and easy maaa. 

'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA