Translate

Wednesday, March 9, 2011

**Jumpa kawan lama**


Hahahha entry kali ni malas nk sentuh pasai Bintulu trip so nk buat entry pasai kawan2 pulak.  Aku ni kan sejak2 dh bersara dari gomen so lambat skitlah nk jumpa kawan2 kat opis gomen ni.  Dulu ada gaklah reason aku nk g hq sbb ada Fare - ops fare dh pindah opis KL.  Hehehehe buat xhengat pulak (saja k buat2 luper).

Dulu rajin nk g HQ sbb ada Kak Ida, ada cc and a few other personlah yg aku xmoh declare kat sini tkt jd hal pulak.  Ni bilamana Kak Ida and CC masing2 dh bertukaq opis dr HQ-State makanyer aku pon malas nk pi sana.
Emm ari ni aku pi Alamanda...agak2 aper aku buat kat sana??Misi utama?heehhehe of cozlah korang syak aku nk 'shopping'kan??Salah! aku pi sana sbb jumpa kwn lama, explain pasai bsns kat dia...bsns yg aku buatlah.  Bukan MLM okey, aku xrajin nk jual barang. Hehehehhe.  Wa bukan along wa cuma nk tolong. 

After jumpa kawan barulah next step iaitu misi ke-2...jeng...jeng...jeng... shoppinglah aper lagi. Hahhahaha.
Dah lama sgt aku xshopping kat sana almaklumlah...jauh tu nk shopping kat sana.  Hahahha ku xrajin nk drive ke sana k ;p

Aper aku beli??Hehehehe bukan h/bag k sbb brand yg aku suke...xder h/bag yg menarik so xder arr rembat h/bag shopping kali ini.  Aku beli baju....taraaaaaa.  Cari brg make-up sikit2.  hahahahha

Oks, aku nk sambung ym pulak. Aku kalau rajin...aku upload lg foto kat Bintulu k.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA