Translate

Tuesday, March 8, 2011

**Mukadimah pembuka bicara**

Alolololo dah lama tol aku xberblog.aku terbizi arr sejak2 balik dari Sarawak ari tu dgn letihnyer teramat dgn keje bz kat opisnyer pasai org bayar saman dll hal yg dh xhengat.Hahahhaha
Ni aku listkan a few topik yg aku akan kupas utk next2 episod k.Hahahahha next episod??Walla banyak ker episod aku nk nulis ni??Rajin sgt ker cik suzi oit nk nulis nih?Hahahhaha.Tungguuuuuuuuuuuu!.


1. aku nk upload foto2 trip ku di sarawak.
2. nk story crite last day aku kat PDRM.
3. crite pasal ape aku buat after last day mentara nk habiskan coti ku.
4. lain2 story ;p


Jom...layan.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA