Translate

Saturday, April 2, 2011

**Bizi teramat, ya ampun!!**

Emm minggu ini adalah minggu yg sgt bizi.  Bz naper??Waaa ku byk koje okey.  Keje2 seharian kat opis, draf report yg xsiap2 lagi then of cozlah bz dgn urusan bsns yg nmpknyer bertambah2 kencang.
Alhamdulillah...rezeki tuh =p kene entertaint gak.Lalalalla

ari ni nk g lepak library utk siapkan sampai termampu bak kata org...try finish-up sampai muntah.Huaaa sgt ngeri nih =(
semalam received sms dr penyelia....jengx3,  hoyey!!!! postpone esok arr penyelia nk jumpa so ada masa 1day ni try to finish-up setakad termampu.

dah sms penyelia cakap stuck, slamber erk!! padahal 1st week of may nk anto dah. gilos aku ney.penyelia cakap...bwk jer draf report tu sampai mana yg siap.lalalla lagilah aku malas nk berusaha bersungguh-sungguh.kehkehkeh (ambik kesempatan k).

oks...aku nk bersiap2 pi library...jgn jeles k atau boleh gak arr kalau nk gelakkan aku sbb aku bukan minah library tp aku ngaku aku minah novel (suke membaca but not in library).nk siapkan gak draf report ni supaya aku rasa lbh tenang.lalalala.

awat xbuat kat rumah jer?? waaaaa harusnyer kalau ada yg tanya gitu, aku dgn bangga diri cakap...kalau aku buat di rumah jawapnyer aku akan buat report berkaitan aper story yg syiok kat astro + report membute brp lama.
hahahahahha


'LoveRazila' 
http://twitter.com/#!/LoveRazila
 http://www.facebook.com/LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA