Translate

Sunday, May 15, 2011

®hati yang galau®

Wahhh tajuk pn dh menakutkan yer. Hahahha xde aper sebenar nyer.kuikuikui saja wat gempak. Mr r bagi hint nk hp br n canggih supaya dia dpt online mcm kwn2 dia.

Tetiba aku jadi risau okey,maunyer xrisau. Uols pikir yer, mr r aku tu blh kata bute it ler tetiba ada hati nk pakai hp canggih utk surf internet,korang kompius tak?

Emm alasan dia nk pakai line maksis then blh free internet. Aku xtaulah nk ckp apekan,kalau kompom free dh berjota org surf tenet free pakai maksis kompom2ler telco lain xleh cr mkn.

Aku bkn ape, kawan dia tu aku xyakin blh guide mr r aku ke jln yg xbengkok2. Risau k hati aku. Aku offer pakai tab aku ni xmau plk. Ish,rasanyer nk beli utk dia ker tak. Emm aku cari jwpn dlm mimpilah. Scary u. . . . .

Ok chowwww
Published with Blogger-droid v1.6.9
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA