Translate

Thursday, May 12, 2011

**Lite2 entry jer**

Emm xder nk buat entry pepanjang nyer.  kali ni entry nk fendek2 jer.  ok aku cuma nk cakap yg aku dah alhamdulillah berjaya menyiapkan report ku dgn tirednyer.
gile koo, wa cakap lu.  semlm aku tido dekat kul 4am nk nyiapkan report then pagi tadi aku migrain makanyer aku pon coti.  bangun tido jer terus sampai ke ptg aku siapkan report.

canggih x cangggihlah aku mkn lunch cum dinner kul 8pm itu pon dah xblh nk tahan lapo giler sgt dah.  hahahha padanler dgn muker aku yg cantek ini, suker naww wat keje last minit.

eh2, kawan aku wat trip bsns ke kuantanlah.  aku rs mcm nk joint tp koo anak ku mcm mn ha??  huhuhuhu maid baru aku plk xtau bl nk sampainyer.  esok morning aku diskuss dgn mr r tgk aper katanyer. kuikuikui. eh, alamak eh aku luper daa kalau xsilap aku ahad ni ada last presentation. eeemmm berat rasa hati x gi jer. xperlah insyaallah ada lah tuh leh joint tmpt lain plk.

oks, nk choww dolu sbb kata entry lite2 tp aku tgk dah panjang lebo jer. hehehhee.
daaaaa

'LoveRazila'
http://www.facebook.com/LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA