Translate

Saturday, May 14, 2011

®testing biskut baruuu®

Emmm ni aku br beli ari tuh kat jusco. Aku beli 2flaver satu original n satu coklat. Sbb ari ni aryan pakai bj putih so aku bg original flaver so xderlah nmpk comot sgt. Hehehe

Ari ni budak aryan xbrp lalu mkn bubur ni pon kjnyer sibuk bljr berjln, si abg plk jd tukang sorak,bg moral support kat adik spy cepat pandai jln.oklah si abg blh harap tang moral support.

Nmpk mcm sedap jer aryan mkn bskt baru ni. Si irfan pon merengek sama nk mkn bskt tu. Ish pyh tul bila si abg pon rs msh kecik mcm si adik. Hehehe, esok nk bg aryan perasa coklat plk.

Chowwww
Published with Blogger-droid v1.6.9
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA