Translate

Tuesday, June 14, 2011

*Planing Cancell*

Emm ari khamis ada program vvip then kawan yang ajak tu plak not well. So khamis ni xjadilah, alah ape nk sedihnyer stakad jamuan besday sultan jer.

Aku sj nk joint sbb nk tau protokol dgn org vvip mcm mn. yer arr bisnes partner aku yg ajak ni mng dh biasa environment mcm ni event mkn pon pernah semeja dgn agong. Saja gatal k nk merasa suasana itu.
Mcm xde kejekan aku ni,nyebuk urusan kerabat di raja. Hahaha, alah uols pon ada yg pernah ada pengalaman gini kan so mesti uols xheran dh but for me yg xpernah nk jumpa org vvip ni jd teruja ok.
Aper pon dh cancell so xperlulah nk pening2 pikir pasal baju, make up dressing dll protokol yg kn dijalani. So next time, kalau ada rezeki merasalah aku pengLaman itu k. Hehehe
Chowww
Published with Blogger-droid v1.7.1
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA