Translate

Saturday, July 30, 2011

Puh kiri puh kanan...

Alahai..nebesnyer aku nk tunggu esok. Moga2 sukseslah projek ni esok. Wawawawa mau nanyis2 dulu. Sedih oo kalau fail projek ni.

Projek ape? Okes meh aku share dgn uols. Esok mr R nk buka messin basuh ni tau. Wow...hebat x? Hebatlah sgt sbbnyer mr R ni bukan aliran nk repair2 mesin basuh ni. So paham2 jelah.

Hehehe nape buka? Alah xkanlah rajin sgt nk buka. Of coZ lah mesin aku ni dh bunyi mcm nk roboh bila dia spining. Hehehhe. Mr R kata bearing dia yg problem. Cheewah...mcm pandai.

Aku plak berkeras xbg bukak sbb aku tkt kalau buka xreti psg balik ape kes? Slamber menjawap...alah beli yg barulah Yang. Huh...aku syg wooo sama ni mesin sbb aku beli ngam2 1week lepas kawin kami beli mesin so now very close going to 10years. Hebatkan. Hehehe pastu peti ais aku pon sama seusia but alhamdulillah masih sihat memasing ;)

Tolong doakan esok mesin ku masih boleh digunakan lagi. Heheehe kalau x...emm xdapek den nk nolong dah.

Chowww.

Sent from my HTC

Lagi dan lagi...

Hahaha sebab xde plain ape2 nyambil2 tunggu kawan yg ajak ke spa aku n irfan teruslah melayan feberet filem. Filem hebat..for me lah,org lain xtau ooo.

Transfomer lagi ...dan lagi dan lagi dan lagi. Hehehhe mcm x bosan2 plak tgk filem ni naper tah maybe aku terlampau kagum kot tgk kreeta bertukar jado robot. Hahaha

Irfan melayan beriA2 padahal tah brp kali tah tgk.sib baiklah remote dvd player ilang kalau xmaunyer dr pagi sampai ke pg esoknyer nengok transfomer jelah.hahahhaa

Oks sambung nnt. Kawan aku msg tanya list utk didoakan depan kaabah ...sobsobsob bilalah agaknyer aku nk berpeluang berdoa depN kaakbah it self?asyiknyer ngirim doa jer.huhuhu
Semoga Allah permudahkan rezeki tu utk ke sana.amin.

Sent from my HTC

Friday, July 29, 2011

Irfan n cikmung

Hehehe saki baki gambo yg lupe nk update.

Bila erk crite cikmung nk ada balik ni?nk tgk...this time irfan siap ajak..jom mie kite g tgk crite ni kat wayang...padahal br jer kluar dr tgk crite harry potter. Sawan wayang gak anak aku ni yer.hehehehe

Sent from my HTC

Mood sentap...

Hahahaha morning semua. Oks..pagi ni saya adalah dlm keadaan mood sentap. Nmpk x i using black...hHaha sentap sebab ape? Sentap sbb mcm2 sebab.antara sebab adalah....

1) my lovely big boss going to leave us ;( sobsobsob
2) malam tadi kan malaysia kalah lawan singapore...double sentap sbb singapore main teknik jatuh2..sikit2 jatuh.hahhaha
3)sentap sbb mlm td ... Darling marah irfan kaw3 punya sbb irfan nagis tanpa sebab.
4)lain2 sbb.hahahha


Tetiba rs sgt lapo so stop dulu k...tp kami ada farewell party nnt jam 10 so hoyey mkn sgt free n melambak2.kakkakaka

Chowww
Sent from my HTC

Thursday, July 28, 2011

*motor punya hal*

Kesah ni dr semlm lagi. Irfan kempunan nk naik motor dgn abah. Semlm petang asben pengasuh g tkr tayar pastu lmbt balik si irfan plak nk gak naik motor. Aku+irfan+aryan+pengasuh nunggu gaklah dlm 20min. Org di tunggu xkunjung tiba.

Pujuk punya pujuk punya pujuk...mkn saman gaklah si irfan walau pon air mata berjujuran. Hahahaha. Sampai ke mlmlah menuntut nK naik
Motor.

So aku sampai td irfan dh jerit ...mie irfN nk naik motor dgn abah tau mummy tunggu sini jap je. Tgk dgn aryan skali dibwknyer naik motor..singgah kodai irfan pau cekedis +vitagen.ngeee seponser by abah.hahahha bertuah punya anak.

Itulah dia crite senja ni..oks bebudak dh sampai so choww dulu mau balik rumah ,p

Send from my HTC

Wednesday, July 27, 2011

*mangga oh mangga*

Alalala mng xde keje tau bila aku n irfan ddk di rumah...memanjang ada je yg dibueknyer. So aktiviti mlm ni adalah...kami berdua berlumba2 makan mangga masak.

Mangga ni lm dh kot aku beli tp lupe nk mkn pastu disamping tertindih dek sayur2 yg aku beli so mnglah xnmpk. Td time pilih2 sayor nk msk so terjumpalah mangga ini. Ate..xreti2 nk kupas dn makan ker ?

Makan punya mkn punya mkn...dr 2bijik aku kopek so inilah yg tetinggal utk habuan mr R plak.hehehehe sorry darling..anak provok i mkn mangga so layan jelah.

Menu mlm ini adalah sardin n lemak putih kobis. Ni request by mr R n irfan (anak-beranak selera yg sama dan serupa) happi ok sbb xyah nk msk byk2 menu utk 2org yg berbeza.

Wihooo saya senang kerja. Utk bdk aryan tu lg senang..ko sumbat jelah ape pon kompom dia mkn..ns keras pon dia bahan tau.hehehhe

Oks..choww

Sent from my HTC

Monday, July 25, 2011

**Pesta buku 2011**

Oraiit entry lama yg baru aku perasan rupanyer dia jadi draflah...sob sob sob... baru perasan ni haa time2 nk delete mn2 draf yg adoo...so layan jer lah yer.

Book fair kali ni aku 1st time xder ambik signiture my feberet novalist sedey....
Oks jom layannnn...



 Irfan yg tgh mendapatkan autograf dr Lengkuas....hehehe
Foto together =p
 Nmpk x ... ada muke lengkuas =)

Ni plak aku dapat dari booth Karangkraft.

Inside the bag =p

 Hoyey dapat free lagi botol susu MAM sukeee =p (wink)
 Dan tudung brand ape tah... lupa sudah

sebab semuanya is free so double suke. Tq2...next year jumpa lagi k =p
Terbaekkk


'LoveRazila'
 http://twitter.com/#!/LoveRazila

http://www.facebook.com/LoveRazila

Sunday, July 24, 2011

@donat kitee@


Oks...now lepas layan transfomer donat aku layan donat plak.
Oh sudah mengilak suka pada ini donat.
Sumpah lebih gebu dr big apple n dunkin donat ok. Harga sama jer mcm donat2 yg lain tp tahap kegebuan donat tu...gilalah mau explain.

Aku rekomen...kalau uols jumpa brand ni testlah rasa donat dia. Terbaekkk!!!  Semlm ke sana beli donat today ke sana pon beli donat juga. 1fleber yg semlm punya 1 lg ambik flaber baru. Hahaha

Kalau korang xtau nk cari mn...ok boleh beli kat giant kota damansara. Ok lokasi kedai betul2 facing eskelator turun dr giant k....kat ground floor gitu. Sbb kat sini aku beli ini donat kalau aku jumpa tmpt lain nnt aku updat lagi k. Jom layan...lapo balik daaa.
Sent from my HTC

*transfomer lagi...*

Hahaha dasar anak beranak hantu transfomer.
So kami ber3 bersungguh2 menengok transfomer yg lama padahal dh byk kali pon tgk.

Oks...bebaru ni ada gak tgk wayang crite transfomer,best.hHahaha so rs nk tgk lagilah boleh...membazirkan duit pada mbo lagi.lalalala

Aku berhangan ok bilalah nk dpt beli tv 3d...haha stakad berangan sj yer kawan2 rugi oo xberangan sewaktu hidup ni.kikiki

Okslah mau choww dulu ngantuk tp sbb dh beli donat so layan donat dulu.hohoho

~Irfan Birthday~

Oks... entry besday utk irfan xder so i make it one utk memori dia... 
Layan....


 Potong kek udah rupe macam potong daging beku mummy tgk...bersungguh =)

 Eh...adik pon nk glamor skali. hahahahha (sori yer rumah ku bersepah )

Jamuan utk besday parti is McD ....simple sbb kami jer yg celebrate. Parent nk mai dr kg pon kami tegah sbb nk buat close celebrate (jahat erk ada anak macam aku, boleh buat hati mak abah sentap..hehehe)



'LoveRazila'
 http://twitter.com/#!/LoveRazila 
http://www.facebook.com/LoveRazila

**Window Shopping**

Oks...ni aktiviti yg kami buat bila mana kami xder keje. Ni sambungan entry meyoya yg aku bikin tadi. hehehhe jom layannnn.

 Ciian budak aryan ni...nangis2 dia bila aku cakap nk tinggal dia. Hahahha (zalim punya mak kan...)

 Hai encem boy =p (control macho ok bila nk tangkap gambo...)

 Owh muka pabila adik aku buat lawaks pada dia. hehehehhe

 Macam biasalah budak irfan bila ambik gambo...

 I with irfan....

 Aryan with my lovely sister ...

 Ish... nmpk macam budak gatai. hahahahhaa

Oks... last kopek, letih nk tangkap so finally dapat gak nk show off yg anak ku dah ada gigi 4 tau (2 atas 2 bawah)..kikiki kelakarkan tgk muka dia =P

orait choww dulu.

'LoveRazila' 
http://twitter.com/#!/LoveRazila 
http://www.facebook.com/LoveRazila

Saturday, July 23, 2011

**Durian oh Durian*

Mr R ada keje kat Bentong Pahang so mengatallah aku ni minta dibelikan Musang King.
Durian yg sgt lemaks dah sedap...
Layannnn.


Chowwww

*double meyoya*

Hahaha ni gambo aryan latest aku hambeik kat crs location is the curve.
Kami g berompek...me, both of my son n my lovely sister.

Ish mcm xcayakan aku bwk aryan sekali biasakan mamat tu tinggal kat umah mama tp hari ni aku dgn niat yg tulus murni nk bawak dia.

Hehehe terharu kan tetiba aku bermurah hati nk bwk budak yg byk senggeh keluar berjalan2.hahhaha (dasar mak pilih kasih.kiikiki) bukan pilih kasih tau tp bdk aryan ni pyh skit nk control.

So kite makan duluu....
Choww

posted from Bloggeroid

*Hoyey...dapat free*

Owh horey...semlm kan aku g kedai Fokus Point so mencariklah speak mata yg aku minat rupanyer xder so xkan nk balik tgn kosong kan so aku pon pi lah cek mata.

Okeh power maintain hak yg lama...is terharu ko...sbb serasa aku klau pakai lence warna ni cepat increase power yer arr mata nk fokus tu pyh skit tp alhamdulillah dgn lence yg aku jual ni boleh maintain dah setahun tau power x tukar...biasa aku pakai yg plan pon kekadang power dah naik half year bila check =(.

oks back to story ni aku dapat free tau itu pon aku xtau ada free gift time aku beli lence plan semlm. apelah promoter tu xmerasa alam langsung..tapi xper ni aku tunjuk key-chin free from fokus point. hoyey suke..suke.. nk hang kat konci kreta so look lady skit =p

kalau nk yg sama...cepat2lah ke fokus point yer ada offer macam2 tau tp aku jer xcukup masa nk menengok aper yg offer - sentap ok nk shopping laju2, nyampah.

Berita terkini...still waiting my replacement maid (lambat lagi ker??)

Chowww


'LoveRazila' 
http://twitter.com/#!/LoveRazila 
http://www.facebook.com/LoveRazila

Friday, July 22, 2011

*argh ada sale...*


Oks ni mng buat aku sentap. Ada sale plak tp patent yg aku nk plak xdak. Sentap extra ok. Sedang menunggu result dr hq sama ada patent aku aku suka ada di branch lain yg berdekatan atau dh hbs stock.

Yg ni aku g kat fokus point ...so kalau ada tmpt lain yg offer ssmpai 50% cam gini sila war2kan pada aku yer.tq kawan2.

Sambil tu aku ngusyar gak lence yg ada n xbest so i will maintain dgn brand yg sy sedang pakai n jual sekarang ni.

Eh lupe...ada promosi utk raya tau bg lence aku jual tu...nnt aku update yer. Promosi utk raya...jgn lupa order tau. Yg dh order tu blh order lg...jimat maa harga promosi xsama harga beli selalu.

Nnt aku update insyaallah :)
Chowww

posted from Bloggeroid

*Membusan*

Membusan kat opis tahap gaban tol.. nk kluar malas sbb kan panas pastu xder kawan pastu xtau nk tuju mn.  Nk ke OU hehehe tkt sampai ke mlm xbalik2 plak kang. Hahahha (dasar pantang diajak shopping).

Tadi aku ada update blok butik, ok stock jubah dah mai lama cumaaaa aku yg xsempat update di blog butik. Mostly dah byk terjual offline pon. Hhahaha (dasar pemalas update blog =))

Oks...nk chow dulu mau baca paper...

'LoveRazila'
http://www.facebook.com/LoveRazila

Wednesday, July 20, 2011

*saya ngengada...*

Inilah budak yang boleh plak ngengada, seboleh tidak nk tido kat celah kangkang aku...xsenonoh. nak masuk blk kot dlm peyut yer aryan erk.

Xdpt nk tido situ nk gak ngendeng kat aku...ape kene tah. Manja over sgt.hehehe.nyampah nk layan tau wahai aryan oit. pe yg xblh nk blah adalah dia blh plak tiru gaya si irfan bermanja @ stail irfan tido kat aku.

Tepuk dahi tgk,sib baik irfan dh sadakollah hulazimm (_zzzzz_). Hehehe oks now dua2 dh tido sorang tido kat sofa blkg aku sorang tido kat kaki aku. Kalau ada sorang lg xtaulah dia nk tido mn plak ;)

Chowwww mau mkn sup sayo.hehehe

posted from Bloggeroid

Monday, July 18, 2011

*meyoya*


Owh ni crite sabtu lepas di mana saat genting yg aku hadapi. HHaha gentinglah sgt. Oks,ni crite sabtu yg mn uols tau mr R telah g meninggalkan kami ... Sobsobsob ke melaka sbb company dinner.

Aku sgt sentap ok. Sentap tahap cipan jth gaung tau...yg nyebab aku sentap adalah, aku plan nk g bercuti skali ke melaka so kiranyer hotel lain2lah kan as long leh gi holiday...aleh2 mr R xbagi,mnlah aku xnyentap.

Bukan nk minta duit dia pon aku byr sendiri tau.huaaa sentap, sentap...so aku pon ambik keputusan boikot.hahaha ngok punya bini (sila jgn ikut mcm sy-nnt kamu yg nahas).

Oks dh xdpt nk gi holiday makanyer cepat2 buat back-up plan nk g ke genting,dh sentap lg...adik plak xdpt joint.kalau ada bibik sedap gak bercuti aryan ada yg jg kalau aku ber3 je ke genting ...jawapnyer satu hapak pon xdpt so xjadi lagi-sentap lagi.

Sabtu lepas hari nyentap bg aku tau. Sentap xsudah2.hahaha. genting dh cancell terus nk g tgk wyg walau pon tgh skt ht kan xdpt g holiday ke melaka. Sampai ou-gsc...bapak punya ramai umat manusia but q jgkler. Sampai kaunter tgk seat cam hampeh...blh nk tgk 3d ddk raw paling 1st depan skrin...aloo apelah nk jdnyer so sentap lg seat wayang xngam. Trs cepat2 ke mbo kepong... Hambeik kauw aku choose couple seat (terbaeekkkk).

Layan arr harry potter last episod. Huhuhu crite xtaulah nk ckp best ke x sbb nengok dlm keadaan xde feel.cis, hampeh. Dh hbs tu kluarla nk nyoping (niat tertanam dlm hati adalah-nk swipe kredit kad mr R....hehehehhe). Jln2 jumpa mala'on ni si cipmunk n d geng.jap gi wayang depa nk kluar kot erk gambo gaklah.
Yg benonyer aku nk gambo tp xde plak nk srh org ambik.hehehe(xbrp nk sentap ;) hehehe).

Itu crite sentap dr saya.hahhahaa.oks chow dulu yer ;p

posted from Bloggeroid

Wednesday, July 13, 2011

@supan n alim gitu@

Hehehehehe aku lah ni. Serabai mcm org mati laki jer aku nengok muke aku ni. Xdan nk nyolek kat sini...byk agenda dok melayan bdk sakit tu ha.

Emm alhamdulillah ada perubat skit pada aku. Ape yg berubah?emm aku ni kan kalau kat sepital xde maunyer nk bertudung bagai lagilah aku yg sakit...nan hado aku nk bertudung,tpkan aku selut kat kwn aku dia sakit ke,anak dia sakit ker,ddk dlm rumah time kami datang ker dia bertudung.jeles ko dh insaf dr aku yg xreti2 nk taubah.huaaa

Oks,back to story kan..aku ni tetiba dpt ilham /inspirasi bertudung time dlm ward day time...nite time nk tido jer aku buka tudung.walla terharu seyy dpt menjaga tudung more 12hours. Sob sob sob...moga2 perubahan ini berkekalan.amin (tlg doakan yer kengkawan ;p)

Choww mau layan tv jap.
Published with Blogger-droid v1.7.2

*suap daddy...suap*

Emm entry yg hilang tadi.

Tuan kecik sedang di suap oleh daddy. Aloh ... Bdk ni kalau sakit ajab sungguh tau. Cukuplah 1st n last dia ni sakit. Peninglah layan.

Dia skt sorang hbs aku laki bini kene berkg gak sama mcm dia....ceh sekali je lah ko sakit erk.poning mummy dgn daddy layan ko.hahahhaa (ayat mummy yg dasar xde belas kasihan)hehehe.

Ok choww tetiba lapo plak :p
Published with Blogger-droid v1.7.2

cun x?




'LoveRazila' http://twitter.com/#!/LoveRazila http://www.facebook.com/LoveRazila

Tuesday, July 12, 2011

@pindah pulak@


Now inilah bilik until discharge. Dr semlm request bilik single bed now baru dapat. Nmpk naww lah skrg ni bebudak xsihat termasuklah anak aku tu.

Sian aryan...dh 2mlm xnmpk muka ku yg cun ini.hehehe.mnlah nk nmpk, sp nk nganto n jemput dia kat sini?dua mlm gaklah dia tido umah mama.sob sob sob cam anak terbiar je rasanyer.huaaaa sedih.

Irfan cepat baik yer...cian adik kat umah mama.tadi irfan tanya aryan mn.huhuhu sedih sungguh aku dgr. Now mlm ke-2 kami di sini harap sesangat esok blh balik. Haraplah walau pon kompom esok xleh blk lg.heeee (skadar pujuk hati).

Oks...choww mau layan tv astro ni.nite sayang mummy aryan.miss u n love u syg...muuuaah.

posted from Bloggeroid

#asam#

Hehehe seploh kali aku turun pi kedai kat bwh tu seploh kali gaklah aku membeli asam dlm botol ni.

Yg ni ubat kentot2. Yearr kat sinikan pergerakkan terbatas sbb mn xterbatasnyer...drip air irfan guna letrik so kalau nk g memana kenalah off dulu letrik tu pastu disconnect drip brlah mamat jonior tu blh bergerak bebas.

Cian gak dgn dia...sedih plak tetiba minta nk tgk kereta. Sib baik dpt blk sorang ada tingkap kalau x..mau gilak kami di sini.

Ops nnt aku sambung crite bdk sakit tu yer...chowww
Published with Blogger-droid v1.7.2

Monday, July 11, 2011

#berkampong kite....#


Yoyoyooyo...cuti yang panjang. Hahaha holiday ke mana? Kat sepital hokey. Last week kan si irfan n aryan lawan sape hebat demam kan...mn xnyer aku sumbat ubat demam kat abg pastu adik plak demam aku sumbat adik...xlama tu irfan plak demam.

Last week kami memang kureng tido hokey.kojenyer memalam buto bg anak ubat demam. Ponek cek tau jd doktor...camne nk beranok kecik lagi?alahai...lupokanlah, xdayo den nk jago mlm.

Back to story. Last year pon irfan pernah camni gak. Demam high pastu ulser penuh satu molot dtg kat damansara specialist ni dpt ubat sapu trs baik. Konon2 dtg sini nk dptkan ubat sapu tu jer... Sudahnyer kn cek darah but neg denggi tp kena virus demam so trslah admit.

Story pasai ambik drh...ya ampon. Bapak punya penakut tau si irfan ni, mcm aku gaklahkan tp aku xde over cam irfan.dia punya jerit nak ambik darah tu...udah rupa mcm srh terjun dlm molut boya/tiger jer. Jerit punya kuat...satu emergency dengar kau. Aku?...awai2 dh larikan diri sbb nnt aku cedih dan tp pon aku dh nagis dgr irfan panggil mummy tadi.sobsobsob...aku, ibu tiger di luar tp dlm hati ada taman.hajahha

Skrg ada 2perkara yg aku terasa kepentingannyer.
1) pentingnyer ada insurance pada anak2.
-alah...mimpi sgtlah aku ni kalau xde insurance anak nk membawanyer admit ke sini, harus sj aku pilih hsptl gomen sbb murah n terpaksa.ape pon asal memberi kebaikan aku rojer jer.
Kalau anak2 xde insurance tu....ambiklah insurance supaya kalau ada kecemasan kite xperlu rungsing pikir pasal kos perubatan.
2)pentingnyer gakler ada maid.
-yg ni aku baru perasan...kalau skrg aku ada maid kureng skit aku pikir mn aku nk anto anak aku kan...
Idak maunyer aku nk kasi dia kat sini sbbnyer dia tgh melasakkan so xreti ddk diam aku plak nk jaga irfan peninglah mak nk jaga dua2nyer. So mau xmau aku post aryan umah pengasuh.emm yg ni mak sakit kepala sbb xtauler pengasuh aku nk cas cemana kan tp yg penting...itu bdk aryan selesa n ada yg jaga sudah.heheh dasar mak yg xblh pakai.hahhaaha

Oks..harus aku mau tido dulu.ngatuk kauu.sejuk plak kat sini...alolo mau matikan itu ekon.mn suiz?aku mau meraban cari suis ekon.grrr.

posted from Bloggeroid

Sunday, July 10, 2011

@arghh cedera parah@


Inilah muka terkini aryan. Cedera yg diperolehi lepas blk kg semlm. Aduiyaii alhamdulillah x directly kene mata. Cian dia. Budak bijak memanglah gini.

Hasil ni dapat lepas dia memanjat krosi di rumah mak. Ikut kata saksi di tmpt kejadian...krosi jatuh kat dia.hehehe entahlah apepon alhamdulillah...selamat walau pon telinga mummy xselamat dek bebelan daddy.

Bibik oh bibik...bilalah nk dpt ganti ni.adoi macik poning.
Owh lupa mau update....anak ku dh bljr nk bercakap.last 2nite aku ajar dia ckp sampah tpkan yg kluar dr mulut dia pah jer.sam nyer hilang xtau pi kn.hehehhe

Skrg ni kalau ada ape2 brg semua sampah dia panggilnyer aryan.hehehhe nasiblah yer.

Ok choww dulu aryan ngamuk jd hulk tu.hehehhe

posted from Bloggeroid

Thursday, July 7, 2011

@transfomerr@

Ok...bebaru ni berkesempatan nk menjenguk ke wayang so as usual pilihan saya adalah mbo.

Owesome, happy k dapat tgk movie. Dh lama kan nk tgk movie. Finally saya dapat tgk wayang.hoyeyy. emm pilihan movie adalah transfomer.

Best...best...best... Suka tau tgk crite ni. Ada sikit touching sob sobsob sbb relationship between human n autobot. Ape pon..terbaaeekkkk.

Aku layan bersama irfan ok. So bdk tu half story dah zzzzz letih sgtlah tu main kat umah mama.

Oks chowww.
Published with Blogger-droid v1.7.2

Friday, July 1, 2011

@ops saya salah ker???@

Emmm td kan...aku kan....telah kannn meremovekan kawan lama aku....

Aku sgt sedih + sebak(sebaklah sgt tp dlm hati yg sebenarnya happy kan? :D). Semuanya gara2 fb. Kisah semlm...dok bertekak dgn kawan pasai kawan blem me sbb xtanya khabar dia yg br je discharge dr sepital.

Sedih okey...kawan yg kite sayang masuk hsptl pn sampai hati xinform aku.kecik hati aku tau.yer arr kot xkasi aku dtg pon xperlah kot2 tkt ada yg xsuka aku mai ke...atleast bg tau so blh arr aku hantar bunga ke ape ker.

Aku pon dh dok bertekak pasai hal ni...terus post sms kat fb wall dia. Dan ptg td aku kene bomm dgn dia. Serius gilak dia pertikaikan psl msg kat wall dia...cuba korang pikir yer...kat wall tu aku tls mcm ni...'semlm call i,sampai hati xckp msk hsptl mn pn.' Melampau sgt ker msg aku tu??? kecik hati aku sbb kau boleh marah aku mcm tu?.

Bila aku minta maaf, kau ckp..."emm senang je awak minta maaf yer".. yer arr tu tanda aku ngaku aku salah walaupon aku rs aku xsalah :(
Kau ckp kau gaduh dgn someone...mn aku tau.sbb aku rasa xsalah aku tls gitu.salah ker????entahlah.penerimaa org ni mcm2kan.

So aku pon dgn pns hatinya...meremove msg itu. Uols nk tau x...bukan saja msg tu aku remove dgn kwn2 aku punya fb pon aku remove skali so puas hatikan. Xyah nk skt hati msg2.

Aku sebagai kawan dh mohon maaf atas msg fb dekat wall kau tu yg menyebabkan kau gaduh dgn mereka2 yg kau sayang. Maaf sgt2. By d way... Blog kau aku xremove sbb blog aku xblh nk meremovekan blog yg tlh aku follow makanyer terpaksalah blog kau ada dlm blog aku. Rsnya kalau blh remove dgn blog2 kau skali aku remove.

Ape pon... Aku Zuzilawati Binti Othman memohon maaf kepada awak, andai selama kite berkawan dr 8thn yg lalu sy ada membuat salah n silap pada awak. All d best for u my dear.

Insyaallah ada rezeki terjumpalah kite di luar sana. andai kata pertemuan tu blh menitipkan salam persahabatan yg baru...saya redha. Insyaallah u can call me if u want n anytime.

Choww

posted from Bloggeroid

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA