Translate

Wednesday, August 31, 2011

Hamper free

hamper ni kotaknyer memang tiap tahun sama cuma isi dalam dgn warna reben jer yg berubah.hehehehe









Operasi membuka hamper raya dari kawan2 mr R.
irfanlah budak yang paling happy. plannyer mlm tadi nk buka tp bebudah tido awal pastu kejut2kan irfan xbangun langsung so postpone ari ni. huhuhuhu

ape pon dah selamat dah..lapang balik almari tv tu =)

xoxo

'LoveRazila' 

Tuesday, August 30, 2011

Terusan... donut




Emm donut feberet ku. hehehhe also irfan too 
=D

xoxo

'LoveRazila' 

Monday, August 29, 2011

28 ramadhan

Hari ke-28 ramadhan.

adoi...pepagi bute dah kruk..kruk bunyi poyut. coi.... awal pagi dah berlagu. huh.

dr kul 8.30am dar start koje renovate romah. pergh...renovate, hanguk kaww.hahaha xder arr mr R dgn kwn dia pi pecahkan tapak peti ais lama sbb plan asal nk buat tapak baru kat situ utk peti ais baru tp contractor yg disuruh buat tu terlampau bz so xder berganjak sampailah ari ni.

so mr R dgn kwn dia pi pecah balik nk pasang tiles balik kat tmpt asal tu pastu bubuh mesin basih kat situ. Mr R cakap kalau bubuh peti ais kat situ nnt sempit laluan ke dapur. aku follow jer,almaklum arr  rumah kocik jer. ahaks... kecik pon aku mengah nk kemas.

dah siap2 bagai ... kami pon cabut pi cari baju bebudak. baru perasan daaa baju tido bebudak xsoping ari tu kat kl so taram jelah brand ape pon yg ado .dalam pilih baju tido terhengat plk t-shirt irfan xder utk jln so sambo selai duo pastu mr R suh cari utk si aryan gak seluo selai dua.
langut xlangut time bayo...aloh hai, sampai gak 300+ utk baju bebudak. owh dear..terasa mahal plak maju bebudak ni pada hal brand disney +suseme street je pastu bj anak ku skit.
klau yg poney bagai tu tahan gak lagi.(ops jgn bersunggut-bukan duit ko pon yg kluar) hehehhe

berbuka telan air luir je dulu.hahahaha mau idoknyer 7.30pm masih q utk buat bayaran mn nk carik gegula time tuh.huh
lepas memboli-bolah... pi cari port makan...pizza huts ponuh, kps double ponuh.pastu dapat port kat richman cafe (baru buka) suke koncep dia....like.

manu berbuka adalah :
nasi +ayam masak merah(mine)
nasi pakprik (mr R)
nasi+ayam sweet sour (irfan)
fried potato(aryan)
air kosong
milo dinasor hehehehe ernah dengar x??harus cuba k
lime sour plum
100+

sekoping je gambo aku hambek.akakakkaka
lapo punya pasal kan =)

esok plan sahur makan megi =)

xoxo

'LoveRazila' 

27ramadhan



hehehe jgn salah sangka yer,,,ni adalah menu sahur utk pagi hari ke-28.akakkaka akak terhengin mkn megi je =0


Menu berbuka utk hari ke-27 adalah...
nasi ayam
popia goreng
ikan bakar


air soya


menu sahur adalah seperti gambo di atas =)


sodapppp sesekali tukar selera.
aku bubuh telur,udang sotong,sayur +potong cili padi.akakaka malatoppp


xoxo

'LoveRazila' 

Blog ku berwajah baru

ops, ada yg terkejut ker tgk blog ku bercat baru. akakakka
sempena nk raya luse so aku pon menggodam blog ku utk berubah wajah.
Raya maaa....

oks thema blog adalah sempena tema raya tahun ini. wee hoo hehhehe
aku dapat ilham utk thema ni adalah sempena handbag aku tu...nmpk x warna ape tuh??hehehe

memula sama gak arr dgn mr R, 3/4 kali tanya aku ape the warna thn ni? bila aku cakap warna tu dia kompius sbb dia tau aku kureng lah nk warna ni... ape pon tunggu foto raya pertama kami...

aku org yg teruja utk menggayakan thema tahun ni.hehehe
Xder tiru2 org tau n yg kompomnyer family ku tersama warna dgn family abang ku. aduh =)
hahaha nasiblah sape yg glemor =D


xoxo

'LoveRazila' 
 http://twitter.com/#!/LoveRazila

Sunday, August 28, 2011

26 ramadhan

Ish ...ari ni semuanya adalah beli jer.
Ari ni aku gi mencarik tudung nk match dgn bj raya kan.haru weih last minit mencarik pastu xjumpo yg sesuai.hambek kau...padan muka.kikiki.

Blk singgah bazar ramadhan kat bandar baru sg buloh.xmeriah daa tp tgk semuanya nmpk sedap :p

Jakun kejap almaklumlah...dh hujung ramadhan baru boleh terhinggat kat situ ada bazar...senggallahkan.

Menu adalah:
Murtabah yg 100% @ doubdle thumbup.ya ampon...bapok punya sedap mertabak ni. Pergh sukatan mng terbaeek dia bancuh dlm koley kecik each murtabak 1bancuhan.so segala isi bahan adalah amat terrasa sama sekali.daging dia pakai daging cincang kasar.sodappp.

Pastu beli satey,nasi ayam utk anak2.popia goreng n q panjang di kak ani nasi lemak.sodap....
Nasi lemak aku ambik kerang sambal +paru sambal.habis licin ;D.

Air special...air suam jer.hehhehehehe

Sahur nasi + telur.aku mkn roti jer.

Xoxo

Sent from my HTC

25 ramadhan

Emm dh masuk hari ke-26 ramadhan.
Stakad ni berbuka xmiss lagi cuma yg byk miss adalah sahur.hahhaa almost 1week kot kalau kumpul2.

Oks menu ari ni...
Kepak madu bakar, cipong bakar,otak2.
Ikan +siput sedut +sayur.

Air masak jer utk berbuka ;p

Kami tidak bersahur sbb bgn lewat.memasing keletihan tahan gaban.

Xoxo

Sent from my HTC

24 ramadhan

Owh...berbuka ari ni best skit. Mr R joint aku later utk berbuka so menu agak special skit.hhehehehe.

Mertabak ada,otak2 ada,ikan bakar ada,tomyam ado,sardin also ado.
Nasi ayam adalah utk anak2.hehhehe

Air masak n air panas xp

Bersahur adalah sRdin saja with ns putih.heheheh
Air seperti selalu hot choc+oat.
Settel hahaha

Xoxo
Sent from my HTC

Saturday, August 27, 2011

Santai time


Aryan yg santai...

Ok ni story pasai pagi ni. Ya Allah, aku hampir2 nk terbuka pose tau. Mn tidaknyer pg td xterbangun sahur... Pastu aryan plk meragam..grrr

Pepagi bute asyik nk melekat kat kaki jer...geram naww dh camner nk sidai baju kat luar.grrr.nk berdokong jer.emm pastu aku bg upah skit sbb ober ngade2 sgt.

Xde belas kesianyer kalau over n membahayakan diri.bdk ni ngantuk sebenar nyer tp tahan mata so aku lg tambah angin puting beliung.bila dia ngantuk mulalah ngamuk xingat org.hishh peel sape yg diikut pn xtau.ngeee

Poh kiri puh kanan...cepatlah tido aryan oit.emmm kalau ada assistant kan bagus...paling koman baju dh blh sidai kat luar.

Xoxo

posted from Bloggeroid

Friday, August 26, 2011

23 ramadhan

Orait...dah masuk hari ke 23 ramadhan. another 6days to go =)

aku pulak makin kalut menunggu maid yg xmuncul2. ish..xsudah2kan aku ni dok usung crite maid yg macam xder ending jew. mana nk endingnyer kalau duit dh beribu habis tapi hasilnyer xder. geram ok....grrr (alhamdulillah bulan pose ni boleh arr menaham marah kejap =D)

oks..ari ni ada menu special tau...

sardin-di beri oleh Puan Jaya (semangkok besar kaoo)
ayam msk merah
ikan keli sambal
murtabak
otak2

terung sambal
sipot sedut masak lemaks
air masak jer...
 
menu bersahur adalah...
nasi putih with sardin jew.
air choco+oat
roti

settle...bagus, ari ni terbangun awalkan so lauk tatap simple. hahaha nan hado aku nk masak ober2 utk sahur.

xoxo



'LoveRazila'












kek coklat - pengasuh irfan bagi




Thursday, August 25, 2011

22 ramadhan

Oks...diam xdiam dh masuk hari ke-22 berpuasa.
Macam mana puasa thn ni?? adakah ia lebih baik dari thn sebelumnyer??ker sama jer tiap2 ramadhan pon sama jugak =)

menu hari ke-22:
nasi ayam chiken rice shop
donut feberet brought from JHO donuts

air special from CRS lime with sour plum...maveles :D

menu bersahur adalah.. xbersahur sbb lambat bangun. hehehhe
ngantuk maa =)

xoxo

'LoveRazila'
http://twitter.com/#!/LoveRazila

Wednesday, August 24, 2011

Berlajar bercapal plaks..

video

Oks... ajar aryan using capal tp xbrp nk terror sgt lagi sbb baru try pakaikan dia arini so tgk jerlah ape jadi.

semangat nk tgk dia jln pakai capal tp...dia pi main kotoq plak kat luaq. geramnyer...sabau yer sebagai ibu mng kn byk sabau =)

oklah kan dapat nmpk dia jln skit guna capal. hehehe

misi adalah tercapai dgn jayanye =D

xoxo

'LoveRazila' 
 http://twitter.com/#!/LoveRazila

Pulanglah... by Aishah

Ok...morning semua =D

Pagi yang indah right??

Jom layan lagu raya =)
Aku bukak email pagi ni tetiba dapat kiriman lagu raya daaa so sharing arr kat sini.

Pulanglah – Aishah


Sayang

Di hari yang mulia ini

Ku pohon keampunan

Hanya satu yang ku pinta

Pulanglah



Termenung ku sendiri

Memendam rindu tidak menentu

Kasih suci murni yang kita bina

Hapus hancur oleh kata fitnah



Di pagi hari raya

Hati sayu mengenang dirimu

Mudahnya kau menggantikan diriku

Seolah cintaku tak berharga



Chorus

Apakah suratan

Aidilfitri suatu titik akhir

Sekian lama bercinta

Kau tiada di hari mulia



Keampunan ku pohon

Sekiranya aku yang berdosa

Pulanglah ku merinduimu sayang

Ku menanti dengan hati rela



Ulang Chorus



Keampunan ku pohon

Sekiranya aku yang berdosa

Pulanglah ku merinduimu sayang

Ku menanti dengan jiwa raga



Pulanglah kepangkuan ku oh sayang

Ku menunggumu di hari raya

xoxo

 

'LoveRazila'
http://twitter.com/#!/LoveRazila

Tuesday, August 23, 2011

Sampul angpaw

Hahahaha penyakit kumpul sampul angpaw bermula. Dah almost 3thn berhenti tau since joint gomen. Now left gomen sakit ni mai balik.ahaks... But i likeee.

Oks..ni among off bank yg ada kat malaysia ni. Best tau tiap thn blh komplain pasal sampul angpaw bank2 yg ada. Dulu ddk gomen xmerasa,yer arr bukan aku yg g bank pastu org bank mn nk bg selepuk kat gomen tkt rasuah katanya ;D

Come..we learn warna n which bank yg santek designnyer.
Atas kiri blue- dr mbsb 1paket jer. Follow yellow-dr maybank...kureng menarik sbb biasa maybank punya sampul double n santek haq tahun ni versi material (biasa2 je) followed a bit dark green-dr standard chartered.yg ni mng standard dia ijau jer memanjang ...kejap ijau muda next year ijau lagi ;p

Lower kiri.... Soft green dr ambank...yg ni kat opis aku melambak dpt.aku ambik sorang sj dh 5paket ... Tiap tahun ambank also adalah hijau versi xpernah lagi nmpk dia tukaq kaler lain. Yg middle adalah blue from affin bank.oks...affin adalah suka tkr kaler..kekadang putihlah,this year biru plak n corak also tukar2.last skali is red from cimb.haq ni material adalah paling best sbb tebal n bercorak ;D.

Mr R choose sampul msbs utk special sampul wit rayo sbb dpt 1paket jer n i choose from cimb utk d special one.
Emm lupe plk nk ambik sampul dr rhb...mungkin cantek gak kot...also waiting angpaw paket from prudential agen.

Hehehehe meriah skali angpaw raya punya sampul thn ini. Sape nk sampul?sila angkat tangan.kakakakaka

Xoxo

Sent from my HTC

21th ramadhan

Hoyey... ari ni adalah berbuka di rumah mertua plak.  yearr balik2 berbuka rumah aku mcm unfair plk kan. so tukar selera =)

rumah mertua ada angah n family dia, zaki n faily dia.
berkesempatan bersembang dgn iwan.wah cam xcaya ko dia dtg nyembang dgn aku. kagumm sbb adik ipar aku ni amatlah jenis berat mulut =)

owh..ucu juga ada sbb dia cuti panjang be4 posting. adik Mr R yg last ni suke jd cekgu =D
and d best is.. dia dh buat biskut almost 11 jenislah,.sukee. i likee n irfan dah siap test biskut dia. hehehehe

oks let's check d menu:
kari ikan terubuk
ikan talapia goreng + haruan goreng
ikan jaket masak singgang podeh.
ada kuih skit.

air plak :
cendol, soya, tebu, kopi o, teh susu, teh o


oks...menu sahur adalah air masak + 100+ jer sbb bangun pon dh 5.30am.
hehehhe

xoxo


'LoveRazila'
http://twitter.com/#!/LoveRazila

20 ramadhan

Pagi nyer aku tergesa2 ke cheras. kekonon nk sotcut jln kan..ikutlah Duke nk di jadikan crite yg syiok adik aku tersilap pilih jln daa so pusing balik ke pJ. Choi.. geram tol.

Pastu kekonon keluar ikut jln kuchingkan ...pakai gps hp aku.pastu aku asyik silap bagi arahan jln kat adik so kami sesat plk masuk ke Jln Tun Sambathan...
Bapok punya lama aku sesat dok pusing dlm area tun sambathan.

finally dapat gak jumpa jln nuju ke cheras. sampai sana aku ambik stok kaftan then balik terus ke kg tg karang. dr kul 9 pagi santak ke kul 5pm baru kami sampai kat kg.

bising tau mak aku dok pot pet pot pet lambat sampai. hehehhe

bila kat kg of coz arr mkn sodap2 jer sbb mak masak kan. nyummi.
makan haruslah bertambah berpinggan2. hambek kooo camno nk diet lom crite bab ape yg mak masak =)

menu mak masak:-
ikan sembilang masak sambal cili padi
sayur cendawan

menu membeli plak:-
apam polkadot + kek mini coklat
mutabak daging + ayam
satey ayam
roti john
paru sambal -skit je

air...
bandung, teh o, teh susu, kopi o, tebu, soya, asam boi limau, air masak

berbuka aku mkn skit nasik lepas Mr R sampai aku sambung mkn balik bertambah sampai 3 pinggan tau. hehehhe

Sedap tol sambal sembilang mak masak =)

menu sahur adalah:
sardin
sayur cendawan
satey ayam

esok pula adalah berbuka di rumah mertua. wee hoo lama dh xbalik sana. hehehe


xoxo

'LoveRazila'
http://twitter.com/#!/LoveRazila

19th ramadhan

Ramadhan ke-19 (jumaat).
Alah xder yg menariklah sbb still buke sorang gak..abis ramai pon ber3
(masuk junior2 teruna ku itu).

Menu utk ramadhan ke-19:
nasi lemak
ayam masak merah
bubur nasi

Air masak.

Utk bersahur adalah...tidak sahur.akakakkaka hambek kau, letih punya pasal.

xoxo

'LoveRazila'
http://twitter.com/#!/LoveRazila

Ye ke ni??

Bebaru ni berkesempatan capai penimbang bawah katil,
nyampahkan sbb lemak xhilang2 so aku campak penimbang bwh katil. akakaka 

marahkan lemak tepu hbs penimbang jadi mangsa =)
nasiblah ko wahai penimbang ku...

hari ini sgt rajin nk ngecek berat arr and finally... see d result kagum x??
korang xkagum??xper tp aku sgt kagum beb. kahgummm

wallaweih...lagi 1.3kg jer aku nk buang so get back berat aku time anak dara dulu...weee hoooo
aku suke.. likee so much more like.
and dr situ fat aku ada 17.3% dr berat 41.3 tu and baki adalah dihydarsi aku.
aku baru merancang nk LWM lagi ni tp kot tgk pada berat yg sedia ada so rasanyer simpan dulu arr treatment yg ado tu. hehehe

aper pon tq pada diri sendiri sbb dh hampir kurus @ capai berat yg diidamkan.
Tq jugak pada maid (sbb xder maid aku kene buat semua keje so kureng tido kureng rehat)
Tq pada LWM
Tq pada sauna pants aku-nazcom sauna pants (sape nk, boleh order dr saya)
Tq gak pada Debella Litchin
Tq gak pada yg menyokong... cheewah udah rupa pilihan raya plaks. akakakka

xoxo

'LoveRazila' 
 http://twitter.com/#!/LoveRazila

Monday, August 22, 2011

Mari membaca...

Dapat snap sikit jer sbb dia dh b
perasan foto sedang dirakamkan so dia pon blah cepat2. akakakka

mummy plak too excited tgk Aryan membesar =)
video

xoxo

'LoveRazila' 
 http://twitter.com/#!/LoveRazila

Sunday, August 21, 2011

Splashing water..

Emm suke sgt budak Aryan main air. Tambah plak adik yg depa panggil ibu melayan so lagi sukelah bdk tu.

Emm Layann detik2 indah antara Aryan dan Air. hehehehe










inilah gambaran awal bila mana anak2 suke swiming pool tp mak xdan nk hantar masuk swiming pool so bila blk kg dapat arr besen pool. ahahahhaha

xperlah kan aryan asal dpt main air.
Lepas aryan naik irfan take over tp aku xsnap sbb dia nk beso xcung nk berganbo aksi gini. hehehehe

xoxo
'LoveRazila' http://twitter.com/#!/LoveRazila

Saturday, August 20, 2011

Hari riang ria...

Oks...hari cuti adalah sgt best sbb tetiba mood memasak aku datang, so xtunggu dah pepagi bute aku masakan bubur utk boboi ku itu. memula masak bubuh caret jer. habis kn balaun dek boboi berdua tuh.

2nd trip aku masak bubuh caret + kentang sagat. emm hambek kauu habis gak.
best2...senang skit keje.kot tetiba minat westren ada plk hari2 aku msk bubuh cheese.hehehe selamat..fuh sgt lega. still simple n easy for me masakk gini cuma manusia bernama irfan sgtlah cerewet mkn.

ceh boleh plak komplain kat aku xmau karet... cepuk kang baru tau. caret baik utk matalah... huh padanlah budah sorang ni melengking jer tinggal tulang, karet xmau mkn,xkan aku nk bbh bendi plk dlm ni irfan oit.

 ni bubur nasi 2nd trip ... tu nmpk x ada carrot + kentang =)

oh bebudak ni memanglah suke mummy lembik,letih aku kemas depa sepah kemas semula sepah lagi sudah nyer aku jadi tarzan barulah xsepah dah. hehehehe

owh my little darling membaca buku erk walau pon mummy xpaham tp mummy still happy.
Bagus tul budak Aryan ni..harapnyer melekat jd ulat buku sampai tua yer sayang.Amin!!!

xoxo

'LoveRazila' http://twitter.com/#!/LoveRazila

Friday, August 19, 2011

18th ramadhan

Menu aku berbuka adalah ciput jer but mengenyangkan... ergghhh ALhamdulillah.

oks ni nasi lemak kerang + bihun.
Haq bihun irfan perabih hak nasi lemak tu aku buang sbb sambal kerang ada busuk ... bau kerang busuk @ mati.


Ini desert saya...dah berbulan xmkn kek so td pi bank in duit terus singgah kedai kek, nyummi.. 

Menu hari ke-18:
nasi lemak kerang
bihun
kek slice
satey
murtabak

air soya & air masak also 100+



xoxo

'LoveRazila' 
http://twitter.com/#!/LoveRazila

Thursday, August 18, 2011

17th ramadhan

Emm oks ari ni special skit sbb adik ipar 1family berbuka dgn kami. Pelbagai persiapan dibuat dr lewat petang lagi.

Cheewah mcm nk nyambut pm jer dtg berbuka.akakaka.oks..sebenarnyer dh lama sgt xjumpa puan midah ni.dia dok asyik ddk umah mak dia so w/pon umah dokat sgt tp xjumpa gak..dah tu asyik ddk umah mak dia jer.hehehhe

Oks menu adalah mcm2 ada ...emm xde gambo k.
Nasi putih, bendi msk air asam,terung sambal,ikan pari asam pedas,ikan kembung msk tauchu,roti john,satey,popia bsh n goreng,kerang rebus,ayam goreng n cekodok udang also tembikai merah n yellow.
Punya byk menu tp aku cuma msk nasi+bendi msk asam+cekodok udang.hehehehe

Air plak...soya panas (request by irfan),air cendok -request by mr R also air kedondong asam boi-request by me.

Utk sahur adalah air masak secawan +satey 1cucuk.xsempat sahur sbb terjaga jam 5.30am.boley lena tido time bln pose.hehehhe

Ape pon happy sbb dpt gak menjamu adik ipar sefamily ;)
Tq for caming.

Xoxo


Sent from my HTC

Wednesday, August 17, 2011

16th ramadhan

Menu berbuka adalah beli di bazar je.beli pon ciput jer.
Bazar yg aku singgah ni byk lalat so beli lauk mn yg bertutup jer yg terdedah xsinggah langsung...intai dr jauh je.

Tktlahkan..dh tercemar ni nnt ada plak lepak kat sepital sehari dua tu yg maleh tu.hehehhe

Menu utk hari ke-16 adalah:
Ayam golek (1/2 body)
Ayam msk merah
Nasi ayam (utk teruna2 ku)
Terung msk pajeri 2ketul

Settle bab berbuka so sahur ada simple.
Ayam golek tu ada baki so reheat balik.
Ikan goreng
N nasi

Air masak.
Air milo +biskut utk aku
Air choco +oat ut mr R.

Selamat...sgt kenyang.syukur alhamdulillah ;p

Xoxo
Sent from my HTC

15 ramadhan

Oks...masuklah hari ke-15 berpuasa.

layan.....
 Mari...mari...mari... satey..satey.. nyummi sedap koo

Yeah irfan menjinjing roti john, d only 1 yg dia nk bawak ke kreta. huh sabo jerlah

hasil yg dituai di bazara ramadhan. hahahhaha

oks menu ramadhan ke-15:
murtabak
nasi tomato
bubur lambuk(utk anak2 je)
popia goreng


**malam adalah time utk cekodok udang... past mr R bg full mark sbb gebu xliat.hehehhe suka.

air kelapa laut- utk mr R
air masak utk aku

air milo + biskut utk irfan

sahur adalah simple:
ikan goreng
nasi putih

additional menu adalah ... mcm biasa.
choco+oat & roti gandum

xoxo

'LoveRazila' 
 http://twitter.com/#!/LoveRazila

14 ramadhan

Ok... ni sambungan story berbuka di kg... =p
Sgt happy kan sbb dapat berbuka dgn mak abah di kg setelah 2minggu berpuasa tp umah mertua lom jengah lagi. menantu hantulah katakan...menantu kesanyangan mng mcm ni.hehehhe

menu utk puasa ke-14:
menu kebanyakkannyer ada beli di bazar ramadhan.
ada satay
roti john
nasi ayam
mutabak ayam n daging
burung goreng bawang(mak masak...sluppp)
bubur lambok utk aryan & irfan
kuih skit - sepupu bagi =)

air adalah pelbagaii... se'eh nk perabih semua.
teh o & teh susu
air mata kucing, cendol, bandung
air limau asam boi
air masak.

jom layan...
steandby for berbuka tp irfan dah minum duluuuu =)


Burung goreng bawang+ halia

Tgklah juadah kami....macam2 kan... ops lupe ada buat tembikai request by Mr R.

Ari ni dpt menghasut anak buah si hanif utk puasa sampai petang dgn upah mercun pop. hehehehe bangga oo dapat hasut utk tahan pose sampai t
ptg. yg si hanip ni gak arr paling rajin ngemas rumah. kalau aku @ ibu dia kemas..mula arr dia nyedeng tolong skali.

bagus anak buah aku ni. sayang anip & awin sbb dua2 pon rajin nolong =)
bagus...bagus...bagus...

ops... menu sahur adalah simple mcm biasa sbb dh balik umah sendirik kan..
ikan kembung goreng + nasi jer.

additional menu is:
choco+oat & roti gandum =)
** utk mr R je aku dah kenyang =)

xoxo

'LoveRazila' 
http://twitter.com/#!/LoveRazila

Tuesday, August 16, 2011

13 ramadhan

Ok... ni story aku berbuka dgn Irfan kat luar rumah (di retoran). memandangkan aryan telah selamat tiba di kg so makanya amatlah membosankan berdua di rumah.

minta permission dr Mr R utk outing bersama irfan.
zohor jer aku mencanak ke cheras ambik jubah utk kawan kirim kan so stok di tgn..out balik dr situ terus ke OU.

Menu berbuka adalah jonny's steamboat but ou punya branch sold out utk berbuka. choii sengaja buat aku glabah mcm babun kepanasan. tgk sold out trs glabah buka tenet search jonny yg terdekat.xkan nk melantak sampai ke alamandakan...jauh tu =p

oks...done dapat call jonny kepong (lokasi dlm jusco kepong) call terus wat reservation. hambeik kauu td komain cantik jer aku lalu depan jusco tu time blk dr cheras nk ke OU. saja suruh aku main kona baring kan??hhehhe

ke jusco kepong kite... sampai sn tgk awai lagi so shopping dulu dah aku dpt beli perfume baru =)
eyeshadow baru... purple mistik.hehehe santek i likee.

Layannn...
Melampau kan aksi anak aku...hehehhe
Ish...santek sgtlah tu posing gitu...
Geram tul budak irfan ni. grrrr
Haq yang ni memang sengaja suruh posing gitu =)
 l like...
duduk asing2...sempit ddk bersama.hehehehe


tropong mummy...pose terkini yg dia suke diambil gambar =)

Hehehhe reserve for mummy n son =p
Budak ni dah membosan tunggu magrib xmasuk2. hahahha
jogetlah silat arr... mcm2 aksi dia yg maleh aku nk rakam tkt kamera rosak.
akakakaka
Finally..panas gak periuk aku selepas aku perasan wayar periuk aku xberfungsi utk memanaskan periuk. huh cuak koo tgk kakak tu kalut tlg tkr wayar 5-6kali.
Main masak2 kata irfan. hehehe panas sayang oit =)
dia over excited tp makanyer ciput naww. geram but nasi ayam yg dia order 3/4 plat habis. hoyeye sgt happy.
My bowl... melantak sengsorang bagai nk pecah perut. kembung lepas tu. akakakka

aper pon happy sbb dapat berbuka kat tmpt idaman hati.

jonny's... terbaeeek XD

Sahur adalah di kg...
Menu:
Nasi putih
sayur
ikan goreng
burung masak gorang halia kot.

air masak
Air tangan mak adalah terbarekk n sodappp
sluppp XD

xoxo


'LoveRazila'
http://twitter.com/#!/LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA