Translate

Wednesday, August 17, 2011

14 ramadhan

Ok... ni sambungan story berbuka di kg... =p
Sgt happy kan sbb dapat berbuka dgn mak abah di kg setelah 2minggu berpuasa tp umah mertua lom jengah lagi. menantu hantulah katakan...menantu kesanyangan mng mcm ni.hehehhe

menu utk puasa ke-14:
menu kebanyakkannyer ada beli di bazar ramadhan.
ada satay
roti john
nasi ayam
mutabak ayam n daging
burung goreng bawang(mak masak...sluppp)
bubur lambok utk aryan & irfan
kuih skit - sepupu bagi =)

air adalah pelbagaii... se'eh nk perabih semua.
teh o & teh susu
air mata kucing, cendol, bandung
air limau asam boi
air masak.

jom layan...
steandby for berbuka tp irfan dah minum duluuuu =)


Burung goreng bawang+ halia

Tgklah juadah kami....macam2 kan... ops lupe ada buat tembikai request by Mr R.

Ari ni dpt menghasut anak buah si hanif utk puasa sampai petang dgn upah mercun pop. hehehehe bangga oo dapat hasut utk tahan pose sampai t
ptg. yg si hanip ni gak arr paling rajin ngemas rumah. kalau aku @ ibu dia kemas..mula arr dia nyedeng tolong skali.

bagus anak buah aku ni. sayang anip & awin sbb dua2 pon rajin nolong =)
bagus...bagus...bagus...

ops... menu sahur adalah simple mcm biasa sbb dh balik umah sendirik kan..
ikan kembung goreng + nasi jer.

additional menu is:
choco+oat & roti gandum =)
** utk mr R je aku dah kenyang =)

xoxo

'LoveRazila' 
http://twitter.com/#!/LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA