Translate

Tuesday, August 23, 2011

21th ramadhan

Hoyey... ari ni adalah berbuka di rumah mertua plak.  yearr balik2 berbuka rumah aku mcm unfair plk kan. so tukar selera =)

rumah mertua ada angah n family dia, zaki n faily dia.
berkesempatan bersembang dgn iwan.wah cam xcaya ko dia dtg nyembang dgn aku. kagumm sbb adik ipar aku ni amatlah jenis berat mulut =)

owh..ucu juga ada sbb dia cuti panjang be4 posting. adik Mr R yg last ni suke jd cekgu =D
and d best is.. dia dh buat biskut almost 11 jenislah,.sukee. i likee n irfan dah siap test biskut dia. hehehehe

oks let's check d menu:
kari ikan terubuk
ikan talapia goreng + haruan goreng
ikan jaket masak singgang podeh.
ada kuih skit.

air plak :
cendol, soya, tebu, kopi o, teh susu, teh o


oks...menu sahur adalah air masak + 100+ jer sbb bangun pon dh 5.30am.
hehehhe

xoxo


'LoveRazila'
http://twitter.com/#!/LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA