Translate

Monday, August 29, 2011

28 ramadhan

Hari ke-28 ramadhan.

adoi...pepagi bute dah kruk..kruk bunyi poyut. coi.... awal pagi dah berlagu. huh.

dr kul 8.30am dar start koje renovate romah. pergh...renovate, hanguk kaww.hahaha xder arr mr R dgn kwn dia pi pecahkan tapak peti ais lama sbb plan asal nk buat tapak baru kat situ utk peti ais baru tp contractor yg disuruh buat tu terlampau bz so xder berganjak sampailah ari ni.

so mr R dgn kwn dia pi pecah balik nk pasang tiles balik kat tmpt asal tu pastu bubuh mesin basih kat situ. Mr R cakap kalau bubuh peti ais kat situ nnt sempit laluan ke dapur. aku follow jer,almaklum arr  rumah kocik jer. ahaks... kecik pon aku mengah nk kemas.

dah siap2 bagai ... kami pon cabut pi cari baju bebudak. baru perasan daaa baju tido bebudak xsoping ari tu kat kl so taram jelah brand ape pon yg ado .dalam pilih baju tido terhengat plk t-shirt irfan xder utk jln so sambo selai duo pastu mr R suh cari utk si aryan gak seluo selai dua.
langut xlangut time bayo...aloh hai, sampai gak 300+ utk baju bebudak. owh dear..terasa mahal plak maju bebudak ni pada hal brand disney +suseme street je pastu bj anak ku skit.
klau yg poney bagai tu tahan gak lagi.(ops jgn bersunggut-bukan duit ko pon yg kluar) hehehhe

berbuka telan air luir je dulu.hahahaha mau idoknyer 7.30pm masih q utk buat bayaran mn nk carik gegula time tuh.huh
lepas memboli-bolah... pi cari port makan...pizza huts ponuh, kps double ponuh.pastu dapat port kat richman cafe (baru buka) suke koncep dia....like.

manu berbuka adalah :
nasi +ayam masak merah(mine)
nasi pakprik (mr R)
nasi+ayam sweet sour (irfan)
fried potato(aryan)
air kosong
milo dinasor hehehehe ernah dengar x??harus cuba k
lime sour plum
100+

sekoping je gambo aku hambek.akakakkaka
lapo punya pasal kan =)

esok plan sahur makan megi =)

xoxo

'LoveRazila' 

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA