Translate

Tuesday, August 9, 2011

7th ramadhan

Hari puasa ke 7 adalah yg best sbb kami berbuka pose umah andak kat gombak.
Hoyey sgt dah lama xbertandang kat umah my feberet n lovely sister ni.
Datang sini asyik makan jer kejenyer so makan free jer.

Akak aku ni suke memasak tau endak lagi dapat adik ipar mcm aku yg xpandai msk so akak aku ni suke masak ape yg mr R suke makan sbb dia tau aku xreti memasak. Hehehhee
Syiok kann dapat kakak yg pandai masak ni.

Orait...pepagi kami nyopping raya. bab shopping story kendian k.

Menu berbuka hari ni:
Nasi putih
murtabak ayam and daging
ikan kembung asam pedas
sayur kailan oyster sos
ikan kembung goreng
kuih kasuwi

menu utk sahur:
nasi putih
ikan goreng
masak lemak cili padi

itu saja...ops lupe nk cakap bersahur sekali dgn anak-anak sebb memasing bangun =p

'LoveRazila'
http://twitter.com/#!/LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA