Translate

Wednesday, August 10, 2011

Memory di DSH

Okey...jom imbas semula percutian kami di Damansara Specialist Hospital....
Bermula dari demam yg meleret2 membawak ke-2 minggu so dah sumbat berbotol ubat demam +antibiotik still demam jugak.

Ambik keputusan utk cek darah irfan...mnlah tau kot2 denggi ker. risaukan... aku as mummy =)

Keputusan result darah alhamdulillah no denggi =P

Ni...sobernior dr sepital. ehehhehe (bapok punya kuat dia terpekik time ambik darah, padanlah siap bubuh drip terus utk kegunaan akan datang)

1st nite...tido dgn daddy =(

Muka orang sakit... hahahahha

Ni... bawak turun ke cafe.

Ni bilik asal 238(sharing, sib baik xde org kat katil sebelah irfan) pastu pindah ke single bed bila ada yg discharge so new bilik is 252

Ni 2nd nite kat bilik baru. hehehe luas gilak XD

Hehehehe...daddy suap irfan daddy =p

Dan ni adalah penutup memory...time nk cabut drip.

sib baiklah dapat nurse cine yg lemah-lembut n sopan + baik, buat keje berhati2 
Memory percutian 3hari 3mlm utk aku and Mr R =)
korang ada ker???hahahha cuti free yg diberi oleh irfan =D


'LoveRazila' http://twitter.com/#!/LoveRazila 
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA