Translate

Tuesday, August 23, 2011

Sampul angpaw

Hahahaha penyakit kumpul sampul angpaw bermula. Dah almost 3thn berhenti tau since joint gomen. Now left gomen sakit ni mai balik.ahaks... But i likeee.

Oks..ni among off bank yg ada kat malaysia ni. Best tau tiap thn blh komplain pasal sampul angpaw bank2 yg ada. Dulu ddk gomen xmerasa,yer arr bukan aku yg g bank pastu org bank mn nk bg selepuk kat gomen tkt rasuah katanya ;D

Come..we learn warna n which bank yg santek designnyer.
Atas kiri blue- dr mbsb 1paket jer. Follow yellow-dr maybank...kureng menarik sbb biasa maybank punya sampul double n santek haq tahun ni versi material (biasa2 je) followed a bit dark green-dr standard chartered.yg ni mng standard dia ijau jer memanjang ...kejap ijau muda next year ijau lagi ;p

Lower kiri.... Soft green dr ambank...yg ni kat opis aku melambak dpt.aku ambik sorang sj dh 5paket ... Tiap tahun ambank also adalah hijau versi xpernah lagi nmpk dia tukaq kaler lain. Yg middle adalah blue from affin bank.oks...affin adalah suka tkr kaler..kekadang putihlah,this year biru plak n corak also tukar2.last skali is red from cimb.haq ni material adalah paling best sbb tebal n bercorak ;D.

Mr R choose sampul msbs utk special sampul wit rayo sbb dpt 1paket jer n i choose from cimb utk d special one.
Emm lupe plk nk ambik sampul dr rhb...mungkin cantek gak kot...also waiting angpaw paket from prudential agen.

Hehehehe meriah skali angpaw raya punya sampul thn ini. Sape nk sampul?sila angkat tangan.kakakakaka

Xoxo

Sent from my HTC

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA