Translate

Wednesday, September 7, 2011

Aksi-aksi hari raya...

Emm raya kali ni bermacam2 kesah ado...ni antara photo yg sompek den snap during hari rayo tp ni hak yg ado dlm hp yer..kamera lain story plak.

hehehhe sodapnyer mee goreng tu teraso2 kat tokak ni ha...
 Oks...nk akak ipar aku the only one okey xder dua, tigo @ ompek,syayang akak aku mcm kakak sendiri. Thanks tolong jaga + tolong mak kat kg =)

Eleh...budak irfan ni xde koje lain...perabih kuih rayo nenek je.ni almond london..dia xmain ambik kat balang tp dia pi bedal yg ada dlm bekas 'main' terus.hehehe hbs dlm main case br beralih ke balang raye =D


Comei x..aku kerah irfan tolong isi balang kuih rayo...hehehhehe
mummy xder assistant maaa.
xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA