Translate

Wednesday, November 30, 2011

Baby Fair - Part 2

Let's go!!!



Time nk register to get the goodies bag =P


So happy budak2 ni main jump2 ...

Mencikkk gambo xsharp =(




Always berdua =P




Cute x saya???


Mamat cino ni yg snap photo anak aku. enchemm...kahkahkah look like my late brother too.

Treasure hunt...dad+sons

Oks...dalam pool sudah!

Yeah tgk Aryan tu dok bizi ambik bola n belon barang2 lain dia xpandang. emm so xder harapan utk free botol susu ker ape ker...kim salam.

Daddy tunjuk but anak xmau layan...kahkahkah

Nmpk mcm ambik barang berat kan itu budak??padahal meraba carik bola je tuh.hahahaha

Tu kapas muka ehsan dr MC sbb dia tgk reramai budak anak aku je kalut pilih bola,kikiki

yeah...dapat sebijik belon merah, bola 4bijik (oren 2,blue 1 & red 1) + MC punya pertolongan adalah kapas muka & puting kopek.
Tq MC =P

Badut yg lambat aku jumpa...

Tup..tup..aku jumpa situasi ini, anak dia merempan2 nangis nk the girl just pandang jer.gamaknyer nyampah dah kot nk pujuk.apelah budak tu halnyer yer. hehehe


Xoxo
'LoveRazila'

Tuesday, November 29, 2011

Baby Fair - MidValley

Lama weih merancang kat sini siap buat appoinment dgn Mr R nk bawak dia ke mari.
Oks, finally sukses. Alhamdullilah cuma bila bawak Mr R so perbelanjaan adalah dimonitor nk it's X BEST Hahahhaha.

Let's go!!
Oks, ni paper bag aku sgt mau kan, dalam nyer ada kodomo lion perasa strawbery, ada sample lotion and also coupon diakaun. Hoyey then dapat pen free lagi.

Ops, ni bukan free ok...i beli puting botol susu bebudak yg di gigt depa sampai bocor. Sib baik murah =)

Emm Susu Irfan adalah sgt murah n rugi x ambik berkotak2 =(
Almost cheap RM10 compare kedai @ mall #terasa rugi pulak.


Dua2 brand pon pakai cuma aku xjumpa botol susu glass yg aku pakai yg jumpa glass pon brand NUK, xmau to thin tkt terjatuh skit dh bersepai...xrajin aku nk bersihkan kaca yer =D

Hak botol kaca tu kite sambung shopping kat MotherCare jerlah. hikhikhik
* MotherCare sale dah over ker weih??.

Xoxo
'LoveRazila'

Monday, November 28, 2011

Kerabu Seafood- Thailand

Berkesempatan singgah kat stall masakan Thai so order Kerabu Seafood.
Lah, punyalah sedap rasa xcukup cumer aku xboleh blah bila dia bubuh sotong mentah tapi dia perah asam limau... hai lah, memang ler xbau hanyir pon tapi tekak aku xboleh nk telah.

Udang dia kire ok gak sbb dia dah half cook then dia perah asam limau cuma hak sotong tu jer memang aku xsentuh yg lain licin sekali dgn bawang dia daaa.

Irfan tgk how to serve the food.


Unik kan stall dia...aktractive =P

Budak Aryan yg super meragam ajak balik.

Tu...nmpk sotong dia =)

Ape pon rasa dia sodappp'
**wink..wink... bila agaknyer dapat menjengah Thailand ni?? mau massage body, mau shopping lagik. Hai...

Xoxo
'LoveRazila'

Sunday, November 27, 2011

Berjalan2 sambil makan2...

Berkesempatan keluar bersama2 Mr R so memasing ambik kesempatan utk bermanja2 n give some hints nk request ape2 barang yg berkenan di hati, kalau dia approve consider that is ur day lor otherwise just try nest time. hehehhe

Let's go!!!
Melantak Nasi ayam kat foodcourt Midvalley. Lapau u =D 

Korean Cruisen ish...hantamlah nk bunyi camner pon. Hehehhe this is my meal yer, yup sila percaya sbb ni adalah 1st time broke my rule, biasa kalau ada claypot 100% aku akan tuju claypot but today i eat else. Emm sila percaya sepenuh hati.

Shopping...

Double shopping...

Model Biskut panda...berjaya mempsyco daddy supaya beli biskut ni.
Emm daddy bermood baik...follow cakap anak.

Ape pon we r enjoy.

*Jam Mr R ada problem mekanikal so kene send back tp Butik JBour. Emm u g kat OU ada butik dia kat situ, i x koser nk ngato. Lalallala

Xoxo
'LoveRazila'

Saturday, November 26, 2011

Bird Park Kuala Lumpur =D

Berkesempatan utk membawak bebudak ke Taman burung Kat KL. pergh!! huge kauu. Memenat sungguh kaki ku berjalan sambil nyorong Aryan dlm stroller. Layan gambo =D



Peta minda , lalalala


Aryan yg over excited suke okey!!


Peackock..

As usual, member of 3 je =)

Aryan yg sgt suke itu burung padahal tu adalah tong sampah.
Nyampah...irfan skit2 sampah nk bg burung tong sampah tu makan sampah,hai lah anak =D


Macam biasa, aku memang suke snap gambo bunga. hehehhe

Red gitu...

okey...mau ke kanan ker ke kiri ker??

Owh, ada daily aktiviti jugak.

Sini aku suke.... mummy is always over excited from the sons.


Eleh, budak ni takut...burung patuk skit cepat je lepas bekas susu...terbang burung, ni aku cover bawah tgn dia bio nmpk brani ski. hehehehe


Tmpt yg irfan suke...look like dinasor bone right??? hehhehehe

Restoran yg Irfan ajak high-tea but mummy xlarat nk panjat tangga sambil carry the stoller also control the aryan. Sory Irfan...bukan sebab of mummy xder duit as u say my dear =(


Dapat tgk jer...so sentap x dpt shopping kat dalm tu, we all soping kat another shop.

Kat pintu nk exit dah ni.





Anak2 yg keletihan sewaktu pulang =)

Puas hati kan dapat bawak anak2 berjalan2 walau pon daddy xder. Alah, korang bukan xbiasa beryoya dengan mummy je without daddy =P

Ok anak2, what the next place should we go??Think, and make request or hints to me k, before mummy jadi superb bz dgn calender wedding mummy.

Ya Allah, panjangkan usia ku utk make my family happy forever ... Amin!!


'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA