Translate

Tuesday, November 29, 2011

Baby Fair - MidValley

Lama weih merancang kat sini siap buat appoinment dgn Mr R nk bawak dia ke mari.
Oks, finally sukses. Alhamdullilah cuma bila bawak Mr R so perbelanjaan adalah dimonitor nk it's X BEST Hahahhaha.

Let's go!!
Oks, ni paper bag aku sgt mau kan, dalam nyer ada kodomo lion perasa strawbery, ada sample lotion and also coupon diakaun. Hoyey then dapat pen free lagi.

Ops, ni bukan free ok...i beli puting botol susu bebudak yg di gigt depa sampai bocor. Sib baik murah =)

Emm Susu Irfan adalah sgt murah n rugi x ambik berkotak2 =(
Almost cheap RM10 compare kedai @ mall #terasa rugi pulak.


Dua2 brand pon pakai cuma aku xjumpa botol susu glass yg aku pakai yg jumpa glass pon brand NUK, xmau to thin tkt terjatuh skit dh bersepai...xrajin aku nk bersihkan kaca yer =D

Hak botol kaca tu kite sambung shopping kat MotherCare jerlah. hikhikhik
* MotherCare sale dah over ker weih??.

Xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA