Translate

Saturday, November 26, 2011

Bird Park Kuala Lumpur =D

Berkesempatan utk membawak bebudak ke Taman burung Kat KL. pergh!! huge kauu. Memenat sungguh kaki ku berjalan sambil nyorong Aryan dlm stroller. Layan gambo =D



Peta minda , lalalala


Aryan yg over excited suke okey!!


Peackock..

As usual, member of 3 je =)

Aryan yg sgt suke itu burung padahal tu adalah tong sampah.
Nyampah...irfan skit2 sampah nk bg burung tong sampah tu makan sampah,hai lah anak =D


Macam biasa, aku memang suke snap gambo bunga. hehehhe

Red gitu...

okey...mau ke kanan ker ke kiri ker??

Owh, ada daily aktiviti jugak.

Sini aku suke.... mummy is always over excited from the sons.


Eleh, budak ni takut...burung patuk skit cepat je lepas bekas susu...terbang burung, ni aku cover bawah tgn dia bio nmpk brani ski. hehehehe


Tmpt yg irfan suke...look like dinasor bone right??? hehhehehe

Restoran yg Irfan ajak high-tea but mummy xlarat nk panjat tangga sambil carry the stoller also control the aryan. Sory Irfan...bukan sebab of mummy xder duit as u say my dear =(


Dapat tgk jer...so sentap x dpt shopping kat dalm tu, we all soping kat another shop.

Kat pintu nk exit dah ni.





Anak2 yg keletihan sewaktu pulang =)

Puas hati kan dapat bawak anak2 berjalan2 walau pon daddy xder. Alah, korang bukan xbiasa beryoya dengan mummy je without daddy =P

Ok anak2, what the next place should we go??Think, and make request or hints to me k, before mummy jadi superb bz dgn calender wedding mummy.

Ya Allah, panjangkan usia ku utk make my family happy forever ... Amin!!


'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA