Translate

Wednesday, November 23, 2011

CoolBlog =D

Hek eleh...naperlah aku ni?? Bab memasam gaklah yg aku paling suker nk order, xpernah nk bagi kepercayaan pada flever lain, almaklumlah tkt frusted jer rasa xsedap.Hehehehe

Cool Blog, alah mende yg uols panggil bubble tea @ pearl tu lah.mende ape lagi. Aku menghadap mendani macam xleh nk pisah...terasa2 kesedapan Cool Blog ni haa. Hendak lagi dapat yg mengikut sukatan serba-serbi secukup rasa so bila sekali sluppp....wah!!! syorga dunia =D

Korang belum rasa lagi??Eh aku xtau nk nasihat ape, tkt ketagih plk nnt. Hehehhe tapi kalau yg diet tu, kompomlah xmerasa pon.

Rege murah jer yg penting rasa...ada macam2 flaver biasa aku ambik smooties+pearl flever sour plum. menggilak dgn flavor in.hehehhe


Ape pon...sodapppp!!!

Xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA