Translate

Monday, November 28, 2011

Kerabu Seafood- Thailand

Berkesempatan singgah kat stall masakan Thai so order Kerabu Seafood.
Lah, punyalah sedap rasa xcukup cumer aku xboleh blah bila dia bubuh sotong mentah tapi dia perah asam limau... hai lah, memang ler xbau hanyir pon tapi tekak aku xboleh nk telah.

Udang dia kire ok gak sbb dia dah half cook then dia perah asam limau cuma hak sotong tu jer memang aku xsentuh yg lain licin sekali dgn bawang dia daaa.

Irfan tgk how to serve the food.


Unik kan stall dia...aktractive =P

Budak Aryan yg super meragam ajak balik.

Tu...nmpk sotong dia =)

Ape pon rasa dia sodappp'
**wink..wink... bila agaknyer dapat menjengah Thailand ni?? mau massage body, mau shopping lagik. Hai...

Xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA