Translate

Saturday, November 12, 2011

Memancing =D

Ok...hobi terkini Mr R adalah memancing...yer ulang suara adalah memancing.
2btg pancing costly more then 1k dah. Geram jer aku dengar. 
That day bila terkantoi dengan pancing baru, biasa jer muka dia. Hangin sebadan weih.

Aku: Yang, pancing lama mana yg u beli RM800 tu??
Mr R: Oh pancing tu abang dah bg pada abg rizal (jiran atas rumah)
Aku: U jual ker aper??
Mr R: Xderlah, bagi gitu jer.
*Dalam hati- tahan geram, hoi pancing 800 ko bg free je pada org.adoi* 
Aku: Ni pancng baru u beli brape ratus plk??
Mr R:Alah ni pancing mura je.
*Dalam hati-ha'ah murahlah sgt awak punya taste*

 Abah aku tgh tgkkan pancing si mamat ni.Nak memancing tapi semua xreti, pasang umpan pon geli. haih...
 Hasil tangkapan tapiiii ni abah aku yang tang tangkap, mamat tu punya hasil dia xkasi aku tgk sbb nnt aku akan hantam dia kaw2 punya.kahkahakah


Nama ikan ni aku xtau.Rasanya kalau xikan Bujuk maybe haruan paya kot.Entah...

Xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA