Translate

Thursday, December 29, 2011

Kejadian Semalam...

Semalam kan aku dah menceceh dalm FB and Tweeter yg aku keep vomit since a morning. Memanglah amat tidak mengebestkan kalau nk buat keje. Yerlah mana nk pikir nk layan feel mau muntah mana nk pikir mau siapkan kerja.

Ingatlah aku ni, alah 1vomit tu dah oklah sbb maybe coz of kembong perut ker. Aku pon lepas muntah tu memang rasa...fuhh lega. Then terus support nasi lemak, yerlah perut dah kosong maa. Pastu xlama tu muntah lagi. Uiik nasi lemak aku kluar balik?? xboleh jadi ni.

Then try makan sup...senangkan xyah nk kunyah bagai then terus...uwekkk. Eh!! ko ni perut, udah melampau ni. Suspen, eh aku dah pregnant ker?? Hehehhe tp next circle lom over lagi. Emm dh asyik muntah saja teruslah aku pi internal klinik (alahai...MA bercuti daaa) so terus request pergi panel klinik.
Tunggu kat sana dlm 45min gitu baru dapat turn jumpa doktor. Emm doktor dia xbest langsung. Serius memang xbest. Masuk bilik doktor dia terus tanya...salam, yup sakit ape??i muntah2 since a morning. ape yg i mkn muntah balik. lmbt mkn ker??xderlah mkn on time.Pregnant ker agaknyer??(eh doktor boleh tanya gtu plk)entah...but my next circle not yet over.

ok dia diagnosis-vomit. tu jer. xder pon cek nadi ker tekanan darah ker. sabau jelah kekira xder sentuhan berlaku gitu.*pernah ke korang jumpa doktor mcm ni???*

So semlm saya MC. But kat opis jadi some issue. I ni kan xngam dgn boss yg baru masuk. Muka dia selenger je, nk cakap pon buat aku nyampah. Grrr.*back to story*Ok semlm aku just inform boss lagi besau dr boss baru tu, dah aku nuggu dia pon dekat 10min xkluar2 dr bilik partner dia...malaslah aku nk tunggu berejam. Inform big boss then caloo.

2nd bos kene tanya,suzi mana??MC, she's not well.Eh tadi morning saya nmpk dia.Yup after that she go to clinic.Why is she??Vomit.Haiyah...pregnant againt??

Then this morning my fren told me about yesterday story...grrr so sakit hati one. Why i cannot pregnant??i'm not widow or single parent ok. i got husband. Cih!! ini boss arr wa xtau oo mau cakap ape.

Hati panas so aku pon layan feeling tgk air ni...best =P bagus arr ada menda ni. reduce hati yg marah.

Semalam mc..mlm2 aku ratah kiwi utk cover perut sbb takut muntah2 balik. Tp kenyang aper =P

Tu adalah crite semlm yg sempat saya update ari ini =P

Xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA