Translate

Tuesday, December 27, 2011

Lalalalla...

Eh...lupe nk cakap, kite dapat bos baru. Emm meh menceceh pasal boss baru yer.
Well dia ni start keje time aku cuti, so tu tanda aku xwelcome. hahaha so jahat punya staff (baru tau ker???) pastu datang2 next day terus introduce him self but hampeh dah nmpk mende2 yg aku xsuke.

Xper naber mind, kite set mind to think positive. Namoh pikir bos baru ni macam2. So layan bo layan sajalah. Pastu ari ni plk minta bukan2 + pelik2. Adoi, ko ingat kami ni xder keje lain ke nk buat. kot yer pon ko xder keje nk buat jgn nyusahkan org lain boleh??dok diam2.

Daily report...What!!! ko ingat kami so free buat report, ya ampon...xtau nk comen ape. Actually angin tp diamkan diri n force myself to hear soft song to cooldown.

Entahlah...permulaan yg tidak mengebestkan =(

Xper...sabar. Kalau ddk rumah lagi busan, yerlah ko nk ngadap feel anak2, sanggup ker??xkan hari2 aku nk mengadap wayang je.huhuhuhu ape mau bikin ni???
 
#Luahan hati di kala stress yg tak terukur =)...sib baik masih mood hanimoon lagi kalau x, rasonyer dh kebaboom kot.Lallalala

Xoxo
 'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA