Translate

Monday, January 23, 2012

Cuci mata... sesekali uols yg gegels boleh naik koc ni dgn anak2. Walaupon tulis besau badak n using PINK COLOUR still gak indon, bangladesh, dan seangkatan dgnnyer -haq yg jantan tu dgn menonongnyer masuk + ddk sebeleh pompuan lagi.

Org pandang lg dia buat derk,,,muke bangga, eh betullah depa ni mai sini xpandai nk hormat tuan rumah.
Rasa xbersalah pon masuk koc ni.
Emm dulu ada polis jaga kan??tp time aku using koc ni, xdak pon org cek and halau kluaq g koc lain bagai, utk yg jantan2 tulin tu. Geram...

Nyampah tau!!!



Sy suke budak gegel ni, dia so cute...saya senyum2 je tgk gelagat bdk ni time tunggu train. Lover her shoes =)





Pack jugak yer...

Xoxo 'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA