Translate

Thursday, January 5, 2012

Ke Kota Keriangan-25.12.11

Hehehe 1st time rasanyer mendapat kejutan di hari cuti. Well as uols tau, aku kan baru sambut anyversary ke-10thn, planing adalah semua kelaut n sila refer happy-anyversary-22122011  then my lovely Mr R pon cakap cengini pada aku...

Mr R: Yang, krismes ni xder program weddingkan??
Aku: Xder, nape yang??(ceh buat2 bertanya pulak)
Mr R: Jom lepak Genting nk??Celebrate anniversary kite.
Aku: Jom3x dah lama kan xlepak sana =) *dalam hati berdoa, harapnyer ada bilik kosong utk zzz di sana =)

Ok anak2 let's go to Genting tapi memasing pon blur, maunyer Irfan g sana pon time age dia baru dlm 1Thn 9bln kot but less then 2years mnlah dia nk ingat. But the mummy is always over then anak2 so excited tau.

Xder packing baju pon sbb dh plan dlm otak, kalau dapat tido sana sure kene beli baju sbb xder bawak baju spare...hebatkan otak saya berputar =) i'm so genius nk perabih duit darling saya. Hehehehhe

Jom layan gambo, nnt sambung story yer.

Perjalanan yg maha mencabar sbb pandangan adalah terhad. Sejuk ko main...likeee

Sampai saja...terus take breakfast sambil2 mata menjeling manakah hotel yg masih kosong =(

Main dan terus main...nk beratur bapok punya panjang time beli tiket. 1st plan nk main indoor n outdoor tp Mr R xmau outdoor sbb to berkabus sgt...byk mainan xjln (rugi katanya) then plan nk beli ikut brp byk game nk main je pastu tgk lama kalau nk Q utk beli tiket baru terus sambau family package RM102 main indoor game sampai muntah. Package ni utk 2adult 2 kids. Sgt eloklah utk my family, sesuailah sgt.
  
Utk pakej uols boleh ke website genting ni, semua info pon ado =)

Amboi...cuaca adalah sgt merestui mood kami adalah hanimoon mood. Sejuk gila kauu nyesal plk xbawak baju sejuk yg tebal =) si irfan n aryan dah ketaq bibir kesejukan, daddy gak yg steady.

Bergambaran alah kadar....alalala, dasar suke bergambar.

Dapat gak Irfan naik lori aiskrim tu...sukelah tu tp ada pulak budak demuks ni sebelah anak den yg kerempeng so gambar si kurus tu tenggelam dek bdk demuks ni...huhuhuhu

Gambo2 yg sweet muit tau =D

Time for dinner tau...

Ehem..ehem...yang kurang bestnyer xdapat melabuhkan mata di sana sbb hotel fully book but 1st world aku xceklah sbb room dia small sgt.
Padanlah muke sbb buat plan xprepare yg wajib aci redah jer dahlah pergi time krismess plak tu. 
Mr R siap cakap ape tau, yang...ramainyer org,nk main pon beratur komain pjg...
Aku: Sayang, next time pergi time weekdays org kerja so, org kat sini pon kurang but problemnyer...u tu payah nk tinggal kerja so camner nk dapat bersenang2 kat sini kalau g time public holiday cer cakap =D

Xper...kite pegi lain kali time weekdays n bukan time coti skolah sure xramai org =)

#Time nk ke parking, ada team yg dlm siput slow tu jerit2 nama Irfan sambil lambai2 then yg xboleh nk blah bila depa cakap "Babai Irfan Cute" - aku, melaju jer tanya kat Mr R sbb time walk tu memang family aku the only xder org lain.
Me: Yang, camner bebudak tu tau nama Irfan???
Mr R: Adalah tuh yg minat...(ayat lu powerlah bro)
Me: Ada yg usik2 anak kite ker?? (Wah!! mak xpuashati ni bila ada gegel dok kenen anak mak =D)
Mr R: Ada time...ayg g toilet.
Me: Emm, Irfan skolah dulu jgn nk ngorat2.
Irfan: Mana adalah Mummy...kawan2 Irfan je. #dalam hati mak...bjlr pandai2 dulu,jd businessman berjaya baru pi cari calon hidup =)

 Xoxo
 'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA