Translate

Tuesday, January 17, 2012

Part Time Teacher =D ~ OMG!!

Ish... believe me. Since ada anak (Irfan) yg masuk kindergarten ni, aku automatic aku ada post baru selain dr MOF dllm rumah ni, advisor utk Mr R, Kawan meyoya dgn anak2 then new post adalah as part time teacher pulak =P.

ish!!aku sendiri pon actually not believe it but bila pikir...it's funny also. hehehhe semua pon tau aku ni memanglah sgt garang pada anak sendiri @ anak buah sendiri pon garang. hehehhe pendek kata aku tarzan kan semua orglah kirenyer. hahahhaha

Ni adalah pengalaman pertama Irfan buat homework dia. Cerita bermula....
Ptg tu call mama tanya ape crite budak tu, owh mama ckp ok. Teacher kata ada h/work, mama ajak buat Irfan xmau ...nangis2 xmau, nk buat sama mummy katanya. Aku pon cakap xperlah kang blk aku teman dia buat.
Cit!! offer sekali jer rupanyer hari2 pon buat h'work sama aku. Aku pulak cermin mata tertinggal kat kg...adoi letih sungguh nk tgk dia buat keje. hehehehe 
Tetiba aku realised, eh penyabar gak aku ngajar anak yer. hehehehehe #masuk bakul angkat sendiri.

Anak org buat keje ddk atas krosi, anak ku buat h/work terus ddk atas meja. Krosi ada pon xguna.

Congrates!! dapat star...ni h/work dia buat kat skolah, hehehehe

Ish, si adik pon sibuk nk nolis gak. Emm bagi pencil n buku utk dia contenng.

Fuh!! inilah rupe A yg aku don padam lebih seploh kali. Ni pasai dok nk nyambung dot ke dot tu teacher pesan kat Irfan kalau terlebih garisan nnt xdapat STAR. Pastu jenuhlah aku ni memadam...nk aku tlg tulis xdibaginyer. sabau jelah... senang lagi buat A yg last line tu 7biji A sekali padam je itu pon sbb Aryan yg terconteng, pastu lancar je dia nolis A. hehehehe

Sinopsis story pada yg follow aku kat Tweeter n FB #ni kesah yg aku bebel padam lima nam ratus kali.
Hehehhe jumpa later utk update perkembangan bdk Irfan tu.


Xoxo 
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA