Translate

Thursday, March 8, 2012

Hasil kerja seni Irfan....

Emm sajalah nk update skit pasal anak teruna saya yg dah masuk sekolah ni :)

So nk tunjuk skitlah anak saya dh sikilah berseni. Ape pon saya happylah sbb nmpk gak perubahan pada dia. Utk all mende2 ni...teacher akan bagi buku scrap dia hujung tahun saja so all ape yg dia buat mende2 art ni included lah dlm buku tu cuma nk tunggu ujung thn tu adalah sgt lama :)



Ni aeroplane pertama dia buat on replacement class that day =)

Okey...ikan pulak.

Inilah jagung dia

Ni yg latest one dia buat utk subjek art...org monkey kaler coklat...dia kaler oren. hehehhe

semua ni adalah tertampal kat board belakang kelas dia kecuali bende yg tergantung tu is atas pale each student.

Oks...nnt i share lagi ape yg berlaku k =)


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA