Translate

Thursday, March 22, 2012

Mandi- manda

Alahai...seperti tiada kerja kami ni. Hari Ahad, ingat dapatla melepak ...releks2 di rumah, aleh2 mr asben ajak pi mandi-manda. Adoi dgn xde perancangan segala bagai...klibut jugalah mencapai ape patut utk bawa ke tmpt air terjun tu.

Anak2 seperti biasa...keriangan bila daddy ajak bermandi-manda. Mummy pulak seperti biasa, avoid mandi-manda ni sebab takut hitam (alah...memang dh legam pon =)...)
The best is...today 1st time my eldest son tlg choose kan baju utk sy. Dia pilih bj hijau yg ada hood supaya bila panas saya boleh pakai hood tu... comei sungguh reason dia XD

Venue: Air Terjun Kg Org Asli Serendah
Fees: Free admission...parking pon Free masuk toilet je kene RM0.30/pax



*Tiup jangan xtiup yer sayang...

Kalut punya pasal...tikar xbawak...paper pon xbawak so...hambekk kau, ddk atas plastik.Sib baik ada bawak plastik nk bungkus bj basah...

2jam bermandi -manda, kami pon bertolak pulang...otw pulang, eh singgah jap kat Jusco Rawang, shopping  little bit barang anak2 saja pastu terus pulang.

Aku pulak yg over letih ... anak2 bongkang dlm kreta aku pon joint sekali.


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA