Translate

Sunday, April 22, 2012

Ahad Yang Indah...

Lalaland....

Ahad adalah aktiviti berehat2 di rumah. Siapkan kerja2 rumah yang tertangguh pada hari kerja. So kalau daddy ada di rumah, makanya rumah akan bersih n kemas. Oks, today... Mr daddy ada event di nilai so tinggallah kami 3beranak. Bagi mengelakkan anak2 kebusanan, i dah plan nk bawa anak2 meyoya.

Petang sikitlah yer sbb seorang sudah awal2 terbang ke syorga. Kalau jadi mau ke musium semula, sebab muzium negara depa lom pernah masuk and lihat so haruslah ada trip ke sana. Kang dah sampai sana bolehlah singgah semula ke pameran 100years nestle kalau ada lagi...

Irfan with twin.

Minggu ni aku rasa cepat naw masa berlalu tup2 sudah ahad...next week ada trip ke Melaka, kalau jadilah. Trip org bujang but aku bawak anak2 bersama and mr asben tinggal. Teruja nk membawa anak2 bercuti-cutian. Next week is besday Irfan juga so mungkin agak kalut nk buat besday arrangement but worse cum worse aku bagi kek sebijik sudah...settle kan, but tu ler.... idokler ada muke mummy n daddy time celebrate tu. Emm otherwise kek kat skolah utk kwn2 another celebration buat di rumah aja. Hehhehe. Tengoklah mcm mana nnt.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA