Translate

Monday, May 28, 2012

Gegel Lunch

Emm kalau bab makan aku memang org yang pantas. Pantas ke hadapan utk mengoffer diri to join them. Pheww masih xperasan tu berat badan dah maintain angka gebu...(bukan xperasan tapi buat2 xnmpk dgn alasan kukuh, penimbang kat rumah dh sewel).

Last friday ada member bermurah hati nak belanja. As usual, ada yang mengusul ke Kelab Rahman Putra uu. Emm hari jumaatlah rehat yang panjang so bila masa rehat itu panjang, makanya jauhlah kami berjalan untuk lunch.

Seminggu sekali je kluar lunch kat luar n biasanya kami mkn kat cafe yg ado. Don't nk demand2 k. Hikhikhik. So jom layan, cuma kali ni aku snap gambar makanan yang xpernah kami order be4. So ada 2 je yang baru, menu lain adalah sama but org yg mkn je yang berbeza.

Kali ni aku order claypot tauhu. Not bad cuma for me lagi sedap makan dengan chilli potong. Walla, terangkat beb. So makan kali ni, without rice ok. Hikhikhik jangan jeles, i try to kurangkan rice. (kalaulah aku sukses kurangkan angka berat kat penimbang tu ;D)
Then yang ni pulak, Eagle Grey Tea. Memang terbaiklah..layan teh panas ko cuma rasa dia xsesedap kat SR...owh rindunya pada SR, bilalah mau berkunjung lagi ni? Emmm
Try guna sweetener...masih seyy. Rugi2 bubuh sepeket ni patut half saja. So kite tambah air suam utk less sweet.... My smile dh over sweet u so no need extra sweet in my drink. Ahaks....
Ini pulak my fren yg baru balik dr Japan yg order. Ape kebenda tah. Tapi alah2 salad lah jugak. Kat Jepun dia byk mkn salad2 je. Hehehe sbb beef dia xmkn so payahlah nk mkn kat sana....kata dialah. Hehhehe

So itu sajalah crita pasal makan. Nantilah aku nak story pasal wedding pulak. Wedding anak buah lah, wedding sepupulah and wedding2 customer jugak. Kalau rajin, later i blogkan semua story ni (kalau RAJIN) XD. Wokey....daaaaaa

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA