Translate

Sunday, May 6, 2012

Pesta Buku 2012

Hai...#mood: HAPPY. Yeah dapat jugak ke pesta buku semalam. Aku gi alone...sib baik alone sebabnyer org adalah ramai tp tu xde hal, normal maa ramai org. Yang paling syiok tu, adoi...menunggu novalis RAM sampai after break adalah berjanggut hokey.
Gambo pertama...pakai engpong saja...

Mencari ruangan karangkraf pon satu hal....ate, boleh aku sesat mencari bilik2 yg ado kat pwtc tu. Kelakar gile,padalah xdelah besar mana pon dlm PWTC tu. Dah jumpa...terus merenew langgan bagai. Peh tu dpt gift as usual dr MAM product. Love it, ada shawl dlm paperbag tu but xsure dr butik tudung mana. Last year dpt dr az-zehra collection...harem dah jahanam oning dia sbb msk mesin. Muahahha. Pastukan...dapat krosi comei, nmpk gaya akan berebutlah budak berdua tu.

Ruangan yg happening jugak...sesat ke sini :P
Senario di PWTC...
Bagus adik ni....membaca itu jambatan ilmu dik =D
Yes...finally sampai gak.
Kaunter khas untuk langganan =D alhamdulillah lengang,xperlu nk tunggu lama.
Aktiviti kat mini stage. Ada pertunjukkan pakai tudung.
Fan of RAM.

Sesampai je dah nampak dah panjang berjela fan yang Q untuk dapatkan signature RAM. Aku pon malas nk pikir, teruslah memborong ape novel n majalah yang dikehendaki. 1st thing novel aku cari, of coz lah RAM punya novel kan. 2 novel yang aku belum ada n belum baca.
Memula cari novel Fiksyen tu, jumpalah kat ruangan tengah, peh tu jalan lagi dan lagi... Mencari novel yg baru keluar, #SUNAN MUSAFIR. Kona punya kona...xjumpa gak. Kona lagi dan lagi...pun xjumpa gak. Terus bertanya dgn xmalunya tanya kat fan yg tgh Q tu. Sekali dia ckp...novel tu dah habis daaa. Sentap jantung tau. Teruslah bayar novel yang ada.

Febret novalis =D

Q dah sejam ni, tapi bayangan RAM pon xnmpk gak. Xperlah...anak2 xde pon, tup3 admin RAM cakap, "sape2 nak dapatkan novel SUNAN MUSAFIR dah ada dah...depa baru keluarkan dr kotak tu, masih panas2 lagi". Terus aku among of terlaju yang ambek dulu. Alolo berebut, xdpt nak ambik 1lg untuk kawan. Emm dapat2 terus bayar n, again Q jauh ke belakang lagi dari tempat asal. Then xlama lepas tu, RAM pon sampai....so tunggu turn jelah yer. Ape lagi nak buat...pandang kanan kiri jelah tengok gelagat org. Hehhehe.

Yeah...enchem macam dulu2 jugak. Muahahha...
My photo with him ado tp dlm kamera, haq tu aku tunjuk dlm FB lah...hehhehe chowww
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA