Translate

Wednesday, May 23, 2012

Seni Melipat...


Owh anak ku Irfan....
Terharu uu, balik2 je ke rumah dia pon cakap cenggini... Mie, i got something for u.
Aku- Eh ye ker? Ape erk??
irfan-lari2 spiderman ke bag dia n kluarkan something peh tu, trs nyanyi lagu epi besday. Ayoyo, deyy irfan...mummy punya besday on september daaa. Actually dia nk nyanyi lagu ibu tapi xtau so lagu epi besday dia tibai. Hantam sajalah labuuu.

Dia pesan macam ni pada i, Mie, mummy ambik ni and bawak pi opis mummy k.
Aku tanya balik, nak buat ape??
Dia cakap- yerlah...kalau mummy rindu irfan, mummy boleh tgk rumah ni, nnt mummy ingat irfan. Alololo comei sgt ler ur reason tuh.

Then aku pon cepat2 ler simpan dalam h/bag...semangatkan anak dah buatkan macam tu utk i =)

Thanks n love u Irfan =D

XOXO: Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA