Translate

Sunday, May 20, 2012

Suka, suki...

Malam ni gatal nk memfollow daddy yg ada appointment. Fheww...lega skit tmpt yg dituju adalah KFC subang 2. Yess sambil makan bolehlah main2.

Kalau dh ada taman permainan tu, lajulah sikit depa ni makan sbb undang2 aku senang je...nak main kene finishkan makanan so after that saja baru boleh main.

Kalau biasa makan nasi tu 30-45min terus menjadi 15-20min gitu. Senang koje aku yer...kekira, makan tu straight to the point ler xde hok sana hok sini.

Now menanti mr daddy siapkan task dia n nk request callow to balik rumah, xlaratlah nk teman dia je jln duta pulak. Aku mau mengkrohh. Penat sangat sbb tadi separuh hari habis dia pusat sains negara. Memang walla ke sana. Hehhehe...

Later aku story pasal pusat sains negara k. Best!!!

Sent from Yahoo! Mail on Android

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA