Translate

Wednesday, May 9, 2012

Test Oh Test...

Hailah budak nama Irfan ni. Bertuah sungguh budak ni. Ada kah patut dia ada test 3hari tp yang dia bagi tau is hari pertama saja. Boley gitu?? Kalau boleh nmpk, kat ruangan tulisan tangan tu, ada word test tp xde any simbol so aku xsure kenapa. Emm senyap saja budak ni yer. Mid exam, adalah next week so hari2 kene study no main2.

Sekarang jadual belajar malam adalah bertukar. Buat study smart not study hard. So time study adalah flexiable so kalau mummy dia nak start awal maka awallah buka buku kalau mood mummy x baik so lewat skit baru nak start study. Ape pon,harap Irfan boleh sukses dlm apa jua bidang yang diceburinya. Amin.

Semalam dia cakap dgn aku "mie, maria bagi irfan butterfly" ayoyo...awatler kawan dia sorang ni suke naww bagi barang sama irfan. Kekadang pepagi sampai kelas irfan, xdan aku nak capai tarik krosi irfan,tup3 budak maria ni dh tolong tarik. Hai lah maria si budak comei, thanks yer tolong aunty yang kalut nk ke opis pepagi bute. Hikhikhik
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA