Translate

Friday, May 11, 2012

Tutti Frutti

Wah...wah...lunch yang tak terancang ni. Memula plan mau ke Zara Restoran. Konon2 plan nak ngeteh gitu. Semangatlah nk bergosip2 di petang Jumaat ni kan, tup2 nak parking , baru perasan yang restoran tu tutup. lepas tu, apelagi...sawanlah kejap, xtau nak tuju ke mana, sudahnyer kawan cakap kite ke tutti frutti. Glup, alamak...aku tak makan yogurt daa. Sebab xde pilihan so aku anggukkan aja.

Sampai2 saja, snaplah ape yg ado...jakun kan, mana pernah aku pijak kaki kat sini sebab aku adalah manusia xmakan yogurt.
Mesin yogurt tu... ada macam2 fleber =)

So natural but i xmakan yogurt, ate...tengokkan saja ler.

Decor yang menarik gitu.

Yeah... member yang bawak aku ke sini..

Variety...

Topping lagi...

Dan lagi...dan lagi....

Ada playground tp comei sajo =)
 
Yeah... ni aku punya hokey. Percaya kah?? Hehhee sila percaya yer. Nak merasalah katakan...

Inilah yang saya makan... hikhikhik, i x makan yogurt so sebab nak teman kawan2, i makan topping sajo =D

Owh...saya masih gemuks lagi =(

Ape pon, kekira aku dah pernah ke Tutti Frutti lah kan sebab selalu aku baca status kawan2 aku and member2 Fb and twitter update pasal TF ni and finally aku ke sini gak sbb kawan2 ajak.

Nothing special for me sebab aku bukan layan yogurt but the decor i like.

XOXO.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA