Translate

Tuesday, June 19, 2012

Madagascar Time ;D


Kipnep dr Google

Yeah...dah dapat layan Madagascar... memang best. Kelakar sgt crite dia...Irfan siap request nk tengok lagi dan lagi =D

Amboi...dah macam mak ko ni tokey wayang je gayanyer. Sekali masuk kurang2 RM50...tiket RM24 sbb ambik couple seat pastu cekedis2 bagai memang RM50 is normal. Tapi..kali ni tersasar skit sbb xdapat ambik couple seat...penuh daaa =(... So kalau dah sekali RM50 cer kire kalau seminggu aku layan sampai 3 movie peh tu cer darab dgn 3minggu plk. hahaha.


Tiket MBO sekarang xsantekk lah.

Lepas discussion kat butik utk next coming event, kami terus ke MBO Kepong. Cheras to Kepong.. hantam sajalah, ikut h/way dekat je. Hehehe, sebelum tu dah siap2 minta tolong surveykan time show dia. Kawan jugak jadi mangsa, hahahha nasib lah yer pada kawan tu. Lalalla. TQ kawan. Hehehhe. Saja sesuka nyusahkan kawan.

Pergi kali ni bersama Dak Aryan juga. Budak tu lagi syiok suku pertama crite dia memang so excited, masuk suku ke-2...dia pon dah selamat jalan n buat wayang sendiri dalam lenanyer. Sampai habis wayang...lena saja dia zzz. Amboi, dah satu keje aku pulak nk mendukung dia, berat ya amat budak sorang ni. Emm...semput napas tau.

Kipnep dr Google

Ape pon... memang ler best and enjoy dapat layan madagascar =D
Lepas ni macam plan nk tengok BRAVE je sbb iklan dia pon mcm best gak. Hehhehe
MIB- my fren cakap xbest, a bit boring...entah, lom kesempatan nk layan MIB walau pon dah nk off season kot. Hahhaha


Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA