Translate

Tuesday, July 10, 2012

Dinasor di Melaka...

Allo.... korang dah gi ker Pameran Dinasor kat Melaka?? Hohoho sayang wow kalau xmelawat Pameran  Dinasor Live. Tempatnyer senang je, kat Mahkota Parade...nyambil uols shopping leh visit jap kat pameran ni. Alo...xbesar mana pon jalan kejap je dah siap ronda satu pameran. 

Venue: Melaka Mahkota Parade
Fares: Rm10 utk dewasa...kanak2 - aku lupa daa =)

Yang bestnyer...dinos dia ada moving skit2 pastu ada bunyi2. Syiok ooo tapi sayang xluas tempat pameran ni =(

Jom layan...
Usah ditanya nama2 dinasor ni, aku tau tgk je...nk hapal nama dia, memang idokler... yang suke dinasor si Irfan, kalau tanya ni, almost all dia tau nama walau pon sebut xberapa nak betul. Hehehehe

Aku xder ambik semua dinos pon...mana nk nyempatnyer...si aryan xmau jalan sendiri, takut ... siap nangis2 memula tu. Si irfan pulak berlarik sana sini sbb teruja tgk dinasor kesukaan dia. Emm .. sudahnyer, letih aku berlarian sambil dokong aryan memfollow Irfan.

Tuuu dia feberet Irfan... T-REK. almost 20minit mengadap depan dia ni...hohohoho naik hapal ape moving dia step by step. Si Irfan pulak bagai xpuas nk tgk mende ni. Emmm , layan sajalah.

 Banyak2 dinasor... kat tulang ni je yang dia bersuka hati nk bergambar,yang lain...harem. Snap memanjang je xmenjadi...dia keep moving sana sini. Adoii...

Peta yang disertakan time membeli tiket masuk pameran ni... alololo...xbesar pon but kat pamplet tu adalah nama dinasor... general knowledge.

Dan lagi...

Bergambaran sesuka hati.... nak posing pon xsenang sbb ada anak beruang koala tu...dok bergantung melekat kat aku. Emm ... ko ingat, ko ringan ker aryan??mummy naik patah tulang dokong ko tau!.

Ape pon...happy and enjoy with kids. Love look them smile =)


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA