Translate

Friday, November 23, 2012

Birthday Mr R

Rentetan dari catatan besday.. untuk my lovely darling...
Foto adalah terkemudian yer...

Sikit je gambo besday pon. hehehehe =)

Tukang bizi je yang ramai. hehehhe.

happy birthday sayang, amboi dah bagi baju tu siap tanya...seluar utk abang xde ker??
Hohohooho... klau nak seluar kene go sesamalah yer sebab u tu kene buat fitting balik sat lagi u tak berkenan lah, itu lah, ini lah...macam2, same case with kasut.

Xreti nak beli paten ape yang u suke...bulan ni beli paten ni, next month beli paten lain pulak.
The best way...moh gi shopping sesama...baru puas hati =P 

Masih menanti...manalah BB saya ni??
Hikhikhik...
Perlukah saya pakai kuasa veto saya??
Ayang ngidam nak pakai HP BB lah. 
Hehehhe perlukah guna kuasa veto ni???


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA