Translate

Thursday, November 22, 2012

My besday kek ^___^

 
Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to meeee,
Happy birthday to me.

Ni adalah entry yg paling lama aku peram.
Nape peram?? Sebab...gambo ni adalah terperam di dalam kemara yang aku kehilangan sementara usb and charger dia... =)
Hai...maklum arr that time musim uwekx2 so lost memory lagi, hehehe danx2 nyalahkan memory =P

Kek ni special dari my best friend...Monaliza =)
Sangat sedap... dia buat kek ni utk my besday tau.
Thanks a lot my dear... terharu sebab kawan saya buat kek besday utk saya.
Dia memang ambik tempahan kek2 ni semua...full time bakery kat rumah dia.
Sangat bangga dapat kawan macam ni...delivery pon dia buat sendiri...

Kalau korang nak merasa kek or puding or roti ker boleh direct contact dia di 
FB dia memang terbaek!!!

Kredit utk Iza sebab dah bertambah2 advance gitu.
Ku doakan...semoga bakery mu bertambah maju...Amin!!

*Bila homemade ni, jaminan Halal is there hendak lagi yang pembuatnyer mementingkan hukum-hakam Allah so makanlah tanpa was-was =D


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA