Translate

Friday, November 9, 2012

Raya oh Raya =P

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012.
Kikiki aku baru jumpa semula gambo ni setelah menjumpai kamera yang miss place. Hehehe...almaklum arr, time raya tu adalah time i uwekk sana sini so segala barang2 memang arr letak sesuka hati.
*tak koser nak jaga barang...muntah adalah aktiviti rutin never miss*

Bergambaran di dalam kereta otw ker rumah mertua ku yang ku sayang =D
Suke betul tengok si Aryan senyum cenggini, macam shomel sangat...geramnyer!!

Hikhikhik...selamat menonton gambo raya kami.

Muke i adalah sembam... udah rupe makcik anak sembilan, melampau kannn tp what to do..geli nak bermake-up kau... terimalah seadanya muke tak semenggah tu. hehehehe

Tema baju raya: carca-merba...
*gara2 xder mood nak shopping raya di kala zon uwek2 sedang rancak berlangsung*
Hantam-taram pon cantek gak kannn.

P/s: ni kali ke-2 aku beraya di kala zon uwek2...pestime adalah zaman irfan dulu.

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA