Translate

Sunday, December 2, 2012

Celcom...


Hemm menjengah lagi aku ke mari, kali ni kesah nak unsubscribe line tenet Mr R then dia sibuk memfollow kawan2 dia pakai U Mobile.  Hantamlah... yang penting bila tak dak line jangan nak hokhek2 kat i yang u tak boleh nk mentenet.

Ape pon...layan jer lah =)
Lepas terminate tu, aku pon kekonon nak upgradekan lagi "kepoweran" tenet aku tahap maksimum.... aleh2 lepas check status...
Sorry puan, ur package already up to max.
Argh!!! sentap rasa di hati i tau ~____~

Lepas ni nak buat pertandingan...sape punya tenet yang laju.  Hikhikhik 

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA